woensdag, 23 juni 2021 14:23

Carly Pearce aanstaande lid van de Grand Ole Opry

Carly Pearce zal het volgende lid te worden van de Grand Ole Opry! Ze is uitgenodigd door haar inspiratie Dolly Parton.

Het is een droom die ze had sinds ze een klein meisje was - om lid te worden van de Grand Ole Opry.

Toen ze backstage in het Opry House was, had Pearce de indruk dat ze daar een video aan het filmen was over haar optreden in Dollywood. Als je het achtergrondverhaal van Pearce kent, weet je dat ze als tiener uit Kentucky verhuisde om op te treden in het beroemde themapark, en begon aan wat zeker een langdurige carrière in de countrymuziek zal worden. Na enkele jaren daar te zijn geweest, verhuisde de zangeres naar Nashville en werkte ze jaren voordat ze uitbrak met haar geweldige hit 'Every Little Thing'.

 

 

 

Terwijl ze praatte over haar herinneringen aan optredens in Dollywood, werd Pearce verrast door niemand minder dan Dolly Parton zelf. De verbazing van de "9 to 5" zangeres was meer dan genoeg om de zangeres te overweldigen, maar het is wat Dolly daarna zei dat de tranen echt deed stromen.

 

Lees het exclusieve interview met Carly Pearce

Carly Pearce interview

 

 

'Ik wil gewoon dat je weet hoe trots ik op je ben,' zei ze terwijl ze Pearce's hand vastpakte. “Wist je dat ze begon te zingen bij Dollywood toen ze 16 jaar oud was? En ik weet dat ze me vertelden dat je 80 keer in de Grand Ole Opry bent geweest... je hebt opgetreden? Hoe heb je dat gedaan? 80 keer?”

"Oh mijn god, ik probeer gewoon in je voetsporen te treden", grapte een nog steeds geschokte Pearce.

'Dan zou je lid moeten zijn van de Grand Ole Opry. Wat is er mis met hem?" grapte Parton, voordat ze de echte reden onthulde dat ze daar persoonlijk was. 'Nou, ik kwam hier vandaag om je te vertellen dat je nu lid bent van de Grand Ole Opry! Het is officieel, het is officieel!”

Dolly wenste haar vervolgens 50 jaar succes, net zoals ze zichzelf door de jaren heen had gezien, en grapte toen dat Pearce terug moest gaan naar het filmen van haar Dollywood-video.

“Dolly! Zijn jullie serieus?" riep een geschokte Pearce uit voordat hij zich van de camera afwendde om het nieuws tot zich te laten doordringen.

Pearce wordt op 3 augustus 2021 officieel lid van de Opry.

 

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­