zondag, 31 mei 2020 09:32

Cam met nieuwe single "Redwood Tree"

Redwood Tree

Cam heeft haar nieuwe single "Redwood Tree" uitgebracht.

"Redwood Tree" is geschreven door Cam, Tyler Johnson en Anders Mouridsen en is afkomstig van de aankomende tweede album van Cam.

Het album zal later dit jaar uitkomen. Cam werd geïnspireerd om het lied mee te schrijven door de majestueuze bomen die ze tegenkwam als kind toen ze opgroeide in Californië.

Ik ben opgegroeid met een sequoia-boom in mijn achtertuin als mijn klimboom', zegt Cam. 'Ik heb daar zoveel middagen doorgebracht als kind dat uitkijkt en droomt over de toekomst. Het voelt alsof ik sindsdien vijf levens heb geleefd. Ik heb meer gedaan dan ik me ooit kan herinneren, maar toch wil een deel van mezelf dat ik had kunnen blijven zitten. Maar je kunt niet op twee plaatsen tegelijk zijn en je kon toen niet weten wat je nu weet. Het is een lied over tijd, en hoe je het ook doorbrengt, het voelt nog steeds als een knipoog naar een sequoiaboom.

Cam heeft ook een nieuwe motionvideo voor "Redwood Tree" uitgebracht. De video is geregisseerd door Lior Molcho en is gebaseerd op echte verhalen en avonturen uit het leven van Cam.

Bekijk de nieuwe video van Cam voor 'Redwood Tree' hieronder.

 

Exclusief interview met Cam

08a4cf1e44f783c853b207a033a173b9 XL

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­