vrijdag, 17 juli 2020 17:19

Cam komt met album "The Otherside"

Cam met "The Otherside"

Cam heeft de releasedatum bekend gemaakt voor haar tweede album en een gloednieuwe bijpassende single.

De plaat heet The Otherside en de straat gepland voor 30 oktober. Dit is de tweede LP van de Californische dame waar ze drie jaar over deed. In die drie jaar bleef ze de wereld rondreizen, werd ze moeder en bracht ze alles in evenwicht met reizen tussen New York City, Nashville, Nederland en Los Angeles om liedjes te schrijven.

Ondertussen heeft Cam ook een nieuwe single met de titel 'Classic' onthuld. De song gaat over de tijdloze liefde die ze deelt met echtgenoot Adam Weaver. Co-geschreven met pop meesterbrein Jack Antonoff (Taylor Swift). Het is een feelgood anthem gebouwd op een helder en veerkrachtig land aan de westkust.

'Jack en ik hebben die dag iets in de lucht opgevangen en ermee weggerend', zegt Cam. 'De song is zo leuk. Jengelende gitaren, klappen, het voelt alsof een groep bekende mensen tijdens de vakantie weer bij elkaar komt en na het eten met teveel wijn rondslingert en te midden van het gepraat en gelach en de nabijheid elkaar de verhalen vertellen die diep van binnen aitten, hoe ze van elkaar houden . '

De nieuwe track volgt de song 'Till There’s Nothing Left' en het stevige 'Redwood Tree'  die beide ook te horen zijn op The Otherside.

 

 

 

 

Lees het interview met CAM

Cam Interview

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­