dinsdag, 23 november 2021 08:46

Callista Clark dropt video voor "Real To Me"

Callista Clark heeft de video voor de song "Real To Me" uitgebracht. Met haar hart-in-de-keel vocals, valideert de 18-jarige zangeres de emoties van de jeugd in het aangrijpende en herkenbare nummer dat is mede geschreven samen met Cameron Jaymes en Laura Veltz.

 

Callista Clark - Real To Me

 

De soulvolle ballad heeft lovende kritieken gekregen als titelnummer voor haar debuutcollectie, die eerder dit jaar werd uitgebracht, waarbij PEOPLE het een 'power anthem to adolescentie' noemde omdat het de overweldigende druk van het jong zijn verbeeldt. Callista combineert naadloos weefsels van vertrouwen en vrouwelijke empowerment in de hele REAL TO ME-collectie, terwijl ze haar liefde voor authentieke, tijdloze klassiekers combineert met de geluiden van haar Georgia-roots.

Callista's ster is de enige Country-artiest in de jaarlijkse under 21" lijst van Billboard en is snel in opkomst als haar debuutsingle "It's 'Cause I Am" de Top 20 binnenkomt. Ze vertoont geen tekenen van vertraging en ze zal begin 2022 starten aan de CMT Next Women of Country Tour Presents: All Song No Static Tour samen met Maddie en Tae.

Lees het exclusieve interview met Callista Clark

 

­