zaterdag, 12 juni 2021 08:32

Caitlyn Smith en Old Dominion met “I Can’t“

Caitlyn Smith en Old Dominion met “I Can’t“ Caitlyn Smith; foto Shervin Lainez

Singer/songwriter Caitlyn Smith heeft een akoestische versie uitgebracht van haar huidige single 'I Can't', met daarop de GRAMMY-genomineerde groep Old Dominion. De nieuwe release komt in dezelfde week dat Smith merkt dat ze voor het eerst in de hitlijsten van countrymuziek terecht komt. Met een voorliefde voor verhalen vertellen, is het formaat een natuurlijke thuisbasis voor de veelgevraagde songwriter die bezuinigingen heeft gehad van Dolly Parton, Garth Brooks, Jason Aldean en meest recentelijk op Miley Cyrus' nieuwste album Plastic Hearts. Luister HIER naar "I Can't (Feat. Old Dominion) (Acoustic)".

De nieuwe akoestische versie volgt op de release op van de krachtige video van het nummer waarin de wanhopige omstandigheden worden beschreven waarmee veel geliefde livemuzieklocaties het afgelopen jaar te maken hebben gehad als gevolg van de COVID-19-pandemie. En de kijkers aanmoedigt om de National Independent Venue Association te steunen door samen een bezoek te brengen aan wecan.caitlynsmith .com om te doneren aan NIVA's Emergency Relief Fund, een belangrijk doel voor Smith. 

 

 

"I Can't (Acoustic)", geschreven door Smith samen met Ben West en Stephen Wilson Jr., volgthaar recente akoestische EP, Supernova Acoustic op. Uitgebracht via Monument Records, bevat de collectie vier opnieuw ontworpen nummers van haar tweede album Supernova, dat vorig jaar werd uitgebracht, evenals het veelgeprezen 'Tacoma' van haar debuut Starfire.

De afgelopen maanden keerde de zangvogel terug naar de podia die de inspiratie vormden voor de fictieve "Cait's Cocktail Lounge" in de video, met kleine shows voor landelijke radioprogrammeurs op haar "I Can't Tour...Tour" en deze zomer gaat ze de weg op met Dierks Bentley's Seven Peaks Fest en opener van Old Dominion, Little Big Town en George Strait.

"Ik ben enorm dankbaar om weer op pad te gaan en ik ben vereerd om dit jaar het podium te delen met zulke ongelooflijke artiesten", zegt Smith. "Om te zeggen dat ik ernaar uitkijk om deze nummers eindelijk voor mensen te spelen, is het understatement van de eeuw... ik KAN niet wachten."

Ga voor meer informatie en tourdata naar CaitlynSmith.com.

 

 

 

 

­