zaterdag, 22 oktober 2016 08:33

Country 2 Country Festival 2017 geruchten

Door

Aanstaande maandag is het dan eindelijk zover. Dan wordt in de Brooklyn Bowl in London de line-up bekend gemaakt van het Country 2 Country Festival. Het driedaagse festival, wat plaats vindt in het weekend van 10 tot 12 maart 2017 is weer te bewonderen in The O2 Arena in London, Clyde Auditorium in Glasgow en 3Arena in Dublin.

 

Om alvast in de sfeer te komen (en omdat we natuurlijk niet kunnen wachten tot maandag) gaan we kort kijken naar wat geruchten die we hier en daar op hebben gepikt. Hieronder een aantal opvallende namen die wellicht aankomende maandag bekend genoemd worden.

C2C logo

 

FRANKIE BALLARD

Een graag geziene artiest in Europa is natuurlijk Frankie Ballard. Momenteel aan het touren door Europa was er afgelopen editie van C2C ook al bij. Nog geen tourdata voor komende maart, dus we mogen blijven hopen.

 

SARA EVANS

C2C festival heeft elk jaar wel een legendarische artiest en Sara past perfect in het rijtje van Martina McBride en Vince Gill. Een nieuw album staat al op de planning, misschien wel begin volgend jaar, wat ze mooi zou kunnen lanceren tijdens een optreden op het festival.

 

CHARLES KELLEY

Nog een populaire artiest in Europa is Lady Antebellum. Nu Charles zijn solo album aan het promoten is door Amerika kan hij makkelijk het grote podium op C2C aan. Dankzij de grote tours met Lady Antebellum is niets te groot voor deze showman en zijn wij klaar voor Charles op het festival.

 

KELSEA BALLERINI

Een hele populaire artiest, die helaas nog niet veel loslaat over een eventuele tour naar Europa. Ze heeft een enorm succes met d’r album en we kunnen niet wachten tot ze naar Europa komt, hopelijk denken de C2C organisators daar ook zo over. Ze zit overigens bij hetzelfde PR bureau als Florida Georgia Line, die al wel eerder op C2C hebben gestaan…

 

KEITH URBAN

Vorig jaar ging er ook al een gerucht dat Keith op C2C zou staan, maar dat bleek uiteindelijk toch fout te zijn. Hij is momenteel onderweg met zijn RipCorp tour, die gepromoot wordt als wereldtour.  Het is dus een kwestie van tijd voor Keith een drietal stops maakt in Europa, liefst natuurlijk in het weekend van 10 tot 12 maart. Al met al een hele goede headliner.

 

C2C 2016 (1)

 

GARTH BROOKS

Een misschien wel nóg betere headliner, als niet de beste, is toch zeker wel Garth Brooks. Zou het dan eindelijk gebeuren?! Na vijf keer Croke Park in Dublin uitverkocht te krijgen in 2014, in totaal 400.000 kaarten verkocht, moest Garth ze toch allemaal afzeggen. Dit omdat One Direction (blergh) de maand ervoor ook al drie keer in het stadion zou staan, vond de stad het teveel worden voor de omwonende van het stadion… Onzin! Ook de tour van Garth wordt als wereldtour verkondigd. Hij is recentelijk onafhankelijk geworden als artiest en met het gat in zijn tourschema zou het C2C festival geheid uitverkocht raken. Of zal het toch nog jeuken en gaat hij voor Croke Park…? De geruchten rond Garth blijven maar komen, stay tuned…

 

JAKE OWEN

Het zou de eerste keer zijn voor Jake Owen dat hij naar Europa komt. Met zijn vrolijke upbeat liedjes lijkt het een perfecte match. Er zijn nog een tourdata voor begin 2017, en met een relatief ‘nieuwe’ album lijkt het dat de feelgood zanger toch eindelijk zijn opwachting mag maken.

 

ELI YOUNG BAND

Ook bezig met een nieuwe album, de Eli Young Band. Deze dynamische band heeft talloze aanstekelijke hits die het publiek zeker meekrijgt. Met de nieuwe single ‘Saltwater Gospel’ lijkt het een goede versterking voor de line-up van C2C.

 

LEE BRICE

Eindelijk een iets ruigere artiest op het festival! Lee Brice is ongelofelijk populair en is momenteel met Justin Moore op de American Made Tour in Amerika. Opvallend is dat er een perfect gat zit in het tourschema, zou dit hinten op een weekendje Country 2 Country Festival? Het zou een geweldige live show worden, misschien na het festival nog wel even door op de parkeerplaats…


Zijn er nog verzoekjes? Wie zou jij graag willen zien op je festival?

 

C2C 2016 (2)

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­