donderdag, 21 februari 2019 17:45

C2C: Country to Country Amsterdam

KU 1920x1080 Geendatum

 

Het is al bijna zover! C2C: Country to Country in Nederland! 4 maart gaat het gebeuren en wel in de AFAS Live.

 

Algemene informatie concert
Grammy-award winnaar en countryster Keith Urban komt in het kader van C2C: Country to Country op 4 maart 2019 naar AFAS Live in Amsterdam. Country to Country is het grootste countryfestival in Europa en vindt sinds 2013 plaats in o.a. de O2-arena in Londen. Door de groeiende countrymarkt in Europa breidt het festival zich in 2019 uit met edities in Amsterdam en Berlijn. Naast Keith Urban zijn ook Brett Eldredge en Drake White & The Big Fire onderdeel van de line-up in AFAS Live. Op het tweede podium spelen Introducing Nashville (Lindsay Ell, Lauren Jenkins en Logan Mize), Craig Campbell en Joe Buck.

Ben jij er bij? Meld je dan aan voor het Facebookevent en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Klik hier voor het Facebookevent.


Kaartverkoop
Let op: Koop je tickets alleen via Ticketmaster. Er zijn diverse websites (bijv. topticketshop, viagogo etc.) die tickets voor veel te hoge prijzen aanbieden, maar die geen enkele garantie geven op toegang tot de show.  Tickets zijn te koop via www.ticketmaster.nl.

Tijdschema
Tijdens Country to Country is AFAS Live opgedeeld in twee 'area's'. Het eerste gedeelte, de Beat Box, is de locatie naast de hoofdzaal (Black Box) en in de Beat Box is een vrije zit- en staankeuze. Er zijn hier geen gereserveerde stoelen en er is een gelimiteerde capaciteit. Voor de shows in de Black Box is er sprake van een vaste zitplaats. U vindt uw rij- en stoelnummer terug op uw ticket. 

De deuren van AFAS Live gaan open om 16.30 uur (let op: dit is een half uur eerder dan op uw tickets staat)

BEAT BOX (Vrij zit- en staanplaatsen)
17:00 - 17:50 uur:  INTRODUCING NASHVILLE met Lindsay Ell, Lauren Jenkins en Logan Mize
18:35 - 18:55 uur: Craig Campbell
20:05 - 20:25 uur: Joe Buck

BLACK BOX
17:30 uur: deuren open Black Box
18:00 - 18:30 uur: Drake White
19:00 - 20:00 uur: Brett Eldredge
20:30 - 22:30 uur: Keith Urban

Alle bovengenoemde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Tijdschema

Ticketprijzen
Let op: het concert is seated, er zijn dus alleen zitplaatsen. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Golden Seats: € 82,90
Categorie 1: € 71,70
Categorie 2: € 66,10
Categorie 3: € 60,50
Rolstoelen: € 71,70

Keith Urban
De uit Nieuw-Zeeland afkomstige Keith Urban staat in Amerika bekend als een eersteklas songwriter, zanger, muzikant én gitarist. Met miljoenen verkochte albums en tientallen awards (o.a. vier Grammy’s en twaalf Country Music Awards) kan hij gerekend worden tot de grootste countrysterren ter wereld. Hij is de enige mannelijke countryster die twee keer een nummer 1-hit heeft gescoord in Amerika, Canada en Australië. Het is het eerste concert van Keith Urban op Nederlandse bodem.

Thumbnail Keithurban
 

Brett Eldredge
Country singer-songwriter Brett Eldredge staat sinds zijn debuutalbum uit 2013 in alle hitlijsten en is o.a. in het bezit van 'het meest gedraaide countrynummer’ met 'Beat of The Music’ uit 2014. Billboard Magazine schreef over Eldredge en zijn nummer 'The Long Way’: "Hij is een koning in het schrijven van nummers die je hart doen smelten”. Eldredge tourt dit jaar door Amerika met zijn eerste compleet uitverkochte headline-tour waar hij louter positieve recensies voor krijgt, maar volgend jaar is dan eindelijk Europa aan de buurt!

Drake White & The Big Fire
Drake White brengt een mix van country, blues, funk en rock & roll en staat bekend om zijn knallende en energieke live shows. Samen met zijn band The Big Fire speelde hij in lokale bars waar hij ontdekt werd door zijn producer Jeremy Stover en hij tekende al snel een contract bij MCA Nashville. Ze gingen op tour met o.a. Little Big Town en de Zac Brown Band en stonden in oktober ’17 in de Melkweg (Amsterdam). Country-music.nl: "Het aftellen naar de volgende show kan beginnen, want één ding is zeker: Drake loves Amsterdam, and we love Drake.”

NIEUW: Introducing Nashville
De Country Music Association (CMA) brengt het succesvolle concept 'Introducing Nashville' naar C2C in Amsterdam. Lindsay Ell, Lauren Jenkins en Logan Mize zijn dit jaar onderdeel van het tourende gezelschap dat is opgericht om country als muziekgenre wereldwijd te promoten en dus op 4 maart te bewonderen is in AFAS Live. 'Introducing Nashville' is de opvolger van de CMA Songwriter Series die reeds twee keer in Amsterdam te zien was. 

NIEUW: Craig Campbell
De Amerikaanse Craig Campbell begon zijn carrière in de plaatselijk kerk en zijn talent werd opgemerkt door Luke Bryan die hem meenam op tour. Dankzij zijn ongekende charisma en expressieve vocalen kreeg hij een platencontact wat leidde tot de singles 'Family Man’ en 'Outta My Head' die in 2010 beiden de top 15 van de Billboard Country Chart bereikten. In 2017 ging hij wederom op tour met Luke Bryan en nu wordt het tijd om de oversteek te maken naar Europa. Verwacht oprechte 'old-school’ country in combinatie met krachtige teksten.

NIEUW: Joe Buck
Joe Buck is een 23-jarige singer-songwriter uit Nederland. Na zijn afstuderen aan de Rockacademie tekende hij een publishingdeal bij het label van Ilse DeLange. Dit bracht hem naar Nashville, waar hij een heleboel songs heeft geschreven voor zijn aankomende debuutalbum. In 2017 opende hij voor Amerikaanse country-pop sterren Hunter Hayes, Dan + Shay en Maren Morris in Amsterdam. In oktober 2018 bracht hij 'Black' uit en diezelfde maand ging hij met Kacey Musgraves op tour door Scandinavië en Duitsland. In 2019 gaat Joe volop eigen muziek uitbrengen.

Country to Country
Country to Country is het grootste meerdaagse countrymuziek festival in Europa en heeft sinds de oprichting in 2013 tienduizenden bezoekers uit heel de wereld getrokken. Country to Country is een mix van grote countrysterren en opkomend talent uit Nashville, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het festival begon in de O2-arena, maar werd al snel uitgebreid met edities in Dublin en Glasgow. O.a. grote acts als Carrie Underwood, Tim McGraw (en zijn vrouw Faith Hill), Brad Paisley, Luke Bryan, Lady Antebellum en Eric Church stonden reeds op het podium van C2C. In 2018 trok het festival meer dan 50.000 bezoekers.

 

Check voor alle info http://c2c-countrytocountry.nl

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­