dinsdag, 15 oktober 2019 19:43

Brothers Osborne: Live spelen is zowel plezierig als therapeutisch

New Country duo Brothers Osborne: Live spelen is zowel plezierig als therapeutisch

Met John op gitaar en met de vocals van T.J. spelen de jongens van Brothers Osborne sinds hun debuutalbum Pawn Shop uit 2016 door de jaren heen voor menig publiek met hun unieke new country sound.

De drievoudige CMA Vocal Duo of the Year winnaars speelde onlangs (in februari 2019) drie avonden achter elkaar in een uitverkochtede Ryman Auditorium te Nashville.

Dit deden ze om hun nieuwe album Live at the Ryman op te nemen.

Het nieuwe album met 12 nummers, is gevuld met de fan favorieten “Stay a Little Longer,” “It Ain’t My Fault,” “21 Summer”. Het album is digitaal uitgebracht op 11 oktober.

T.J. en John vertelde aan American Country Countdown dat ze niet alleen live optreden voor hun plezier, maar het heeft ook een aantal therapeutische eigenschappen.

“T.J. is zo'n geweldige zanger, dus voor mij is mijn gitaar mijn stem”, aldus John. “Ik heb het gevoel dat al mijn favoriete gitaristen zoals Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan, hun ogen sloten en zo helemaal in hun eigen wereld verzeilen en we zien wel wat er gebeurt. Het is therapie voor mij. Alles verdwijnt. Het is het enige punt in mijn leven waarin alles om me heen verdwijnt en ik me maar op één ding hoeft te concentreren. "

"Als we plezier hebben (live spelen), willen we dat het publiek plezier heeft", zegt T.J. "Het zijn altijd de beste shows als jij en het publiek op hetzelfde niveau komen en gewoon een geweldige tijd kunnen hebben."

John en T.J. zijn opnieuw genomineerd voor Vocal Duo of the Year bij de aankomende CMA Awards op 13 november. Bovendien zijn ze genomineerd voor Single of the Year en Music Video of the Year voor hun samenwerking met Dierks Bentley op "Burning Man", zo ook voor "Musical Event of the Year met Maren Morris.

 

2 en 3 mei 2019 staan de Brothers Osborne op de nederlandse Bühne

Brother Osborne in Nederland 013 en Paradiso

 

Live at the Ryman Track Listing

 1. Drank Like HankImage002.jpg 300x300
 2. Shoot Me Straight
 3. I Don’t Remember Me (Before You)
 4. Weed, Whiskey and Willie
 5. Down Home
 6. Rum
 7. Pushing Up Daisies (Love Alive)
 8. Tequila Again
 9. 21 Summer
 10. Love The Lonely Out Of You
 11. Stay A Little Longer
 12. It Ain’t My Fault

Brother Osborne CMA genomineerd

Brother Osborne CMA genomineerd

Brother Osborne CMA genomineerd

Brother Osborne CMA genomineerd

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­