zaterdag, 06 maart 2021 14:58

Brett Kissel met de vraag What Is Life?

Brett Kissel, één van de snelst rijzende sterren in de countrymuziek brengt op 9 april zijn nieuwe album uit.

Zijn album heeft als titel What Is Life? met als nieuwe single, "Make A Life, Not A Living". De single heeft Brett al uitgebracht en is hier beschikbaar.

"Make A Life, Not A Living" is een hint van wat er gaat komen uit de volgende fase uit Kissels carrière.

Kissel sprak over de nieuwe single en zei: "Dit nummer is echt representatief voor waar ik op dit moment in mijn leven ben ... en waarschijnlijk - of hopelijk - waar veel mensen zijn aangezien we ons hebben aangepast aan de uitdagingen waarmee we over het afgelopen jaar allemaal te maken hebben gehad.  ”, zegt Kissel. "Het gaat erom dat je je best doet om je beste leven te leiden, wat dat ook mag zijn; in het moment zijn, aanwezig zijn, dankbaarheid hebben en het meeste uit de tijd halen die we hebben , dat is het belangrijkste. "

 

 

Album What Is Life?

What Is Life?, Uitgebracht op OneRPM, is een verzameling van 14 nummers met origineel materiaal met tien composities geproduceerd door Kissel, Bart McKay en Jesse Frasure, en vier korte monologen die reflecteren op de titel What Is Life? van Kissel en zijn kinderen.

Kissel sprak over het nieuwe album en zei: "Die eeuwenoude vraag is er één waarop ik me echt heb geconcentreerd voor deze volgende fase van mijn carrière en voor mijn leven. En elke keer is de enige gedachte die altijd centraal staat voor mij, het beste doen wat we kunnen met wat we hebben, en het meeste uit ons leven halen - de woorden naleven die ik in het eerste lied zing - en ik hoop dat iedereen die het hoort er niet alleen van geniet, maar er ook door geïnspireerd wordt. "

Terwijl fans nog steeds genoten van het album Now Or Never van vorig jaar, begon Brett te kijken naar zijn volgende release, maar hij kreeg de drie woorden niet uit zijn hoofd: What Is Life? De zoektocht naar iets 'meer' woog zwaar op de geest van de new countryster en met het nieuwe album nodigt Brett Kissel de fans uit om samen met hem een diepe duik te nemen in liedjes over liefde, feest en dankbaarheid.

 

Brett Kissel

Brett Kissel is op Warner Music Canada en heeft enorm veel succes gehad in zijn thuisland. Zijn charismatische persoonlijkheid, energieke aanwezigheid op het podium en muziekstijl hebben hem naar de top van de Canadese country-hitlijsten gestuwd, met twee Gold-gecertificeerde albums, een platina en acht gouden singles en 15 top-10 radiohits op zijn naam.

2019-2020 was een sprookjesjaar voor Brett, het winnen van de JUNO Award (gelijk aan de Amerikaanse Grammy) voor Country Album of the Year en het winnen van de Fans 'Choice Award van de Canadian Country Music Association, na een recordbrekende 112-date tour die elke provincie bereikte. In 2019 voltooide hij twee etappes van zijn headliner-tour, gemarkeerd als een van de meest uitgebreide tours van Canada, met uitverkochte locaties en een landelijke status. De Canadese pers kroonde hem tot "The New King of Canadian Country." De onderscheidingen gingen door in 2020, toen Brett de grote winnaar was van de CCMA Awards en vier trofeeën verdiende, waaronder Fans 'Choice, Male of the Year en Album of the Year.

Brett werd in de herfst van 2019 gelanceerd in de VS met de release van "Drink About Me". De videoclip kreeg veel airplay op CMT Music en heeft sinds de release meer dan 35 miljoen streams verzameld.

Sinds het begin van de pandemie zit Kissel in de studio om te schrijven en op te nemen voor zijn aanstaande nieuwe album, What Is Life ?. Daarnaast bracht hij "A Few Good Stories" uit, een samenwerking met Walk Off The Earth (live akoestisch hieronder) en het feel-good, up-tempo "She Drives Me Crazy".

 

 

Als een van de topacts in de Canadese countrymuziekscene staat Brett Kissel op het punt een begrip te worden in de Verenigde Staten. Na te hebben getourd met artiesten als Garth Brooks en Brad Paisley, is de jonge entertainer geen onbekende op het podium.

‘What Is Life?’ Track List:

1. "What Is Life?" – A Perspective (Brett Kissel, Graham Wardel)
2. "Make A Life, Not A Living" (Cary Barlowe, Brandon Day, Steven Lee Olsen)
3. "Die To Go Home" (Brett Kissel, Jesse Frasure)
4. "From Aria" (Interlude)
5. "Down To Earth' (Brett Kissel, Eric Paslay)
6. "Better Bad Idea" (Brett Kissel, Dave Thomson)
7. "Night In The Life" (Andrew Dorff, Brad Tursi, Jonathan Singleton)
8. "From Leo" (Interlude)
9. "Everything In The Rearview" (Brandon Day, Jordan Minton, Steve Lee Olsen)
10. "Slidin’ Your Way" (Justin Wilson, Michael Lotten, Trea Landon || “Meet in the Middle” written by Chapin Hartford, Donald Pfrimmer, James Foster)
11. "Without" (Brett Kissel, Cary Barlowe, Jesse Frasure)
12. "From This Day Forward" (Austin Taylor Smith)
13. "From Mila" (Interlude)
14. "Kindness" (Brett Kissel, Matt Rogers)

 

Brett Kissel What Is Life

 

LINKS | BRETT KISSEL
­