vrijdag, 20 oktober 2023 17:24

Brett Kissel dropt nieuwe song 'Deer Blind'

Brett Kissel, de multi-CCMA bekroonde countrysensatie, heeft zojuist zijn nieuwste nummer van zijn langverwachte album, West Album, gedropt. Met de introductie van 'Deer Blind'. Het nummer biedt een oprechte inkijk in de diepe band tussen Kissel en zijn twee geliefde zoons. Het nummer is HIER te downloaden.

 

Brett Kissel - Deer Blind

 

"Deer Blind" vertelt het aangrijpende verhaal van een vader die zijn zoon introduceert in de wereld van de jacht, en de momenten van vreugde vastlegt in de aanloop naar hun avontuur. Terwijl ze de essentiële zaken voor hun reis verzamelen, koestert de vader mentale momentopnamen van zijn jonge jongen die zich voorbereidt op zijn inwijding in een gekoesterde familietraditie. Ongeacht het weer of de omstandigheden verwacht de vader reikhalzend uit naar het opbouwen van een nog sterkere band met zijn zoon.

Kissel sprak over de betekenis achter het nummer en zei:

“‘Deer Blind’ is less a song about hunting than it is about lifelong memories and bonds that are forged by passing on a tradition from one generation to the next. The line ‘there ain’t nothin’ better than sittin’ with my boy in a deer blind’ was casually spoken to me by my good buddy Mike Fisher, who explained just how special it was to sit with his son and help him get his first deer. I knew I had to turn that into a country song. You see, memories made in a deer blind are much more important than the harvest itself. Being in nature, in silence, or in laughter — just being together — it adds another layer to a long lasting legacy. That’s what ‘Deer Blind’ is all about.”

Dit nummer biedt een voorproefje van wat fans kunnen verwachten van Brett's aankomende album dat op 3 november uitkomt, het derde deel van "The Compass Project", getiteld West Album. Met zijn oprechte gitaarmelodieën en tijdloze countryflair is het album klaar om een van Kissels diepste muzikale en thematische passies te belichamen: de rijke traditie van country- en western muziek.
Om samen te vallen met wat Brett als zijn meest ambitieuze project tot nu toe beschouwt, blijft The Compass Tour uitrollen met nieuwe data door heel Canada, die vanavond van start gaat in Prince George, BC en doorgaat tot ver in 2024. De show vanavond is uitverkocht.

Kissel, een prominent figuur in de Canadese muziekscene, heeft opmerkelijk succes geboekt in zijn thuisland. Bekend om zijn charismatische persoonlijkheid, dynamische podiumpresentatie en unieke muziekstijl, is Brett naar de top van de Canadese countrymuziekhitlijsten gestegen. Met 22 CCMA-awards, drie JUNO-awards (equivalent aan de Amerikaanse Grammy), twee Gold-gecertificeerde albums, een platina plaat, 10 gouden singles en een indrukwekkend trackrecord van 15 top-10 radiohits, zijn zijn talent en populariteit onmiskenbaar. Kissel toerde met Brad Paisley en Garth Brooks en werkte samen met Grammy-winnaars Charley Pride, Dave Mustaine, Nelly en 98°.

Bezoek voor meer informatie over Brett Kissel zijn website of volg hem op InstagramFacebook, en Twitter.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­