woensdag, 17 augustus 2022 11:51

Brett Kissel brengt nieuwe single uit "Watch It"

Brett Kissel brengt nieuwe single uit "Watch It" Brett Kissel; foto Jess Baumung

Brett Kissel heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel "Watch It". Dit sentimentele, hartverscheurende lied drukt het belang uit van het genieten van elk moment met dierbaren, hoe klein of onbeduidend ze ook lijken, want uiteindelijk verandert de wereld om je heen zonder te vertragen. Het nummer is nu beschikbaar op alle streamingplatforms.

"Watch It" is geschreven door Blake Bollinger en Matthew Joseph Rogers en geproduceerd door Bart McKay en Brett Kissel. Het nummer begint door de luisteraar onmiddellijk herinneringen op te laten halen aan vroegere dagen. De song herinnert ons eraan dat we deze dagen niet terug zullen krijgen als we ouder worden, en spoort je aan om elke dag stap voor stap te nemen en elk moment te bekijken, of het nu met je vrienden, kinderen of familie is.

 

Brett Kissel - Watch It

 

Kissel becommentarieerde zijn gevoelens achter het lied en zei:

"Als jong kind op de ranch rende ik rond, klom ik in de bomen rond de vallei, sprong ik over hekken en genoot ik gewoon van de vrijheid en avonturen die je als kind hebt. Nu, als ouders, zien mijn vrouw en ik onze drie oudere kinderen hetzelfde doen. Het is bizar hoe snel de tijd gaat en hoe snel ze opgroeien. Het lied is een symbolische herinnering voor mij en voor ons om van te genieten de kleine dingen en het verstrijken van de tijd herkennen, maar ook aanwezig zijn in elk moment - want voor je het weet gaat de tijd voorbij. Dingen veranderen, maar die kleine dingen... ze worden de meest bijzondere herinneringen."

Kissel is een begrip geworden met zijn twee Goud-gecertificeerde albums, drie Platinum-singles, acht Goude-singles en 15 top-10 radiohits. Hij won de JUNO Award (gelijk aan de Amerikaanse Grammy) voor Country Album of the Year en verdiende de Fans' Choice Award van de Canadian Country Music Association, na een recordbrekende 112-date tour.

In 2021 bracht Kissel zijn vijfde album uit, What Is Life? Het nummer "Make a Life, Not a Living" debuteerde door een record te vestigen als het meest toegevoegde nummer op de Canadese countryradio in één week. Later werd het zijn vierde nummer één single op de Canadese countryradio. In 2020 was Brett de grote winnaar van de CCMA Awards en verdiende hij vier trofeeën, waaronder Fans' Choice, Male Artist of the Year en Album of the Year. Hij won ook de CCMA voor Fans' Choice in november 2021.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­