maandag, 13 december 2021 13:28

Brett Eldredge open over zijn strijd met geestelijke gezondheid

Brett Eldredge, de zanger van "Wanna Be That Song" schreef een gedicht over zijn voortdurende worsteling met zijn geestelijke gezondheid.

Afgezien van zijn vijf nummer 1-singles, plus 3 miljoen albums en singles die in zijn tien jaar carrière zijn verkocht, is een ander opmerkelijk punt Brett Eldredge's moedige openbare worsteling met zijn geestelijke gezondheidsproblemen.

Onlangs, terwijl hij een zware dag had, plaatste Eldredge een korte video waarin hij een gedicht reciteerde dat hij schreef terwijl hij over een met bomen omzoomd pad liep om diegenen te helpen die (zoals hij) dagen hebben waarop hun geestelijke gezondheid niet optimaal is.

"Ik schreef dit gedicht toen ik mentaal een zware dag had ... we hebben allemaal die dagen, ik heb zeker mijn deel gehad ... ik vocht er vroeger tegen, soms nog steeds, je raakt gefrustreerd, je voelt je schuldig of schaamt je voor het gevoel angstig of neerslachtig... Dit leven kan heel moeilijk zijn, maar die zware dagen maken de goede dagen echt tellen... soms is het het beste om gewoon los te laten en alles te voelen... Ik ben dankbaar voor deze rit, elk onderdeel ervan... volhouden Daar:)."

In het verleden heeft hij ook opgemerkt hoe zijn angst het moeilijk maakte om het bereiken van carrièremijlpalen waarvoor hij werkte, te vieren: "Ik ging door een fase waarin ik zo enthousiast was [mijn carrière] dat ik niet echt in staat was om genieten van wat ik graag deed", zei hij. "[Ik had gedroomd] om liedjes op de radio te krijgen, toen kreeg ik liedjes op de radio, en dat vond ik in het begin geweldig, en toen kreeg ik ineens al deze druk."

16 Mei volgend jaar staat Brett Eldredge op de buhne van de Melkweg Amsterdam. Meer Info

 

 

 

 

­