maandag, 14 juni 2021 07:51

Brett Eldredge naar Melkweg Amsterdam 16 mei, 2022

Brett Eldredge komt op 16 mei, 2022 naar de Melkweg Amsterdam!

Nu alles er weer zonnig uitziet hebben we geweldig nieuws! Niemand minder dan Brett Eldredge komt volgend jaar met zijn Good Day Tour naar Nederland.

 Brett Eldredge Good Day Tour

 

De kaartverkoop start op vrijdag 18 juni om 11:00 uur via www.ticketmaster.nl/event/270277

 

Brett Eldredge

Brett Eldredge maakt new counntry met een soulvol geluid en zijn indrukwekkende stem als belangrijkste kenmerk. De Amerikaanse singer-songwriter bracht in 2017 zijn meest recente succesalbum uit, met daarop hits als ‘The Long Way’ en ‘Somethin’ I’m Good At’.  De artiest werd geboren in Illinois en groeide op met de muziek van Ray Charles, Frank Sinatra en Bobby Darin. Toen hij op zijn zestiende kennis maakte met Brooks & Dunn, was hij opslag gefascineerd door country en dat is daarna altijd zo gebleven. In 2013 was het tijd voor zijn debuutplaat ‘Bring You Back’, waarmee hij snel bovenaan de charts in zijn thuisland wist te belanden.

Met meer dan een miljoen volgers en 8 miljoen luisteraars per maand op Spotify staat hij op nummer 486 van meest gestreamde artiesten op Spotify van dit moment. Afgelopen jaar was Eldredge nog te zien op de eerste Nederlandse editie van C2C Country to Country NL in AFAS Live, Amsterdam.

In 2020 kwam hij terug naar Amsterdam, en nu stond de avond volledig in het teken van Brett Eldredge. De zaal was uitverkocht en niemand minder dan Lauren Jenkins was het voorpragramma. Lees het verslag

 

­