dinsdag, 01 september 2020 10:19

Brett Eldredge gaat naar het verleden in 'Sunday Drive'

Brett Eldredge in Sunday Drive

Brett Eldredge gaat met zijn gedachten naar het verstrijken van de tijd, in een doordachte nieuwe video voor de song 'Sunday Drive'.

De video is geregisseerd door Reid Long en gefilmd in zwart-wit. Belicht in de video is de langdurige impact van de simpele momenten in het leven. Met een paar pagina's uit Eldredge's eigen verhaal. Gefilmd in zijn geboorteplaats Parijs, Illinois, met Eldredge achter de piano in het midden van de One O’Clock Road in de stad.

Het draait om een ​​traditie waar zijn eigen familie elk weekend van genoot. En volgens hem was het eindproduct voor hem net zo emotioneel aantrekkelijk als hij hoopt dat het voor kijkers is. "Ik brulde toen ik het voor het eerst zag," zegt hij tegen PEOPLE. “Ik dronk een smoothie, zat in mijn auto, keek ernaar op mijn telefoon en was het even helemaal kwijt. ... Ik heb veel muziekvideo's gemaakt, maar niets kwam ooit in de buurt van de emotie hiervan. "

"Sunday Drive" is geschreven door Barry Dean, Don Mescall en Steve Robson. Het is de titelnummer van Eldredge's onlangs uitgebrachte album waarin de hitmaker zichzelf uitdaagde om kwetsbaarder dan ooit te worden.

"Ik hoop dat iedereen in de video kan zien hoe de momenten die we met elkaar delen het enige zijn", zegt hij. "En dat alles wat we hebben is dit moment, en om het te laten tellen, ongeacht de situatie."

 

 

Sunday Drive bevat ook de single 'Gabrielle'. Eldredge graaft dieper in zijn jeugd en de inspiratie van het album in zijn Sunday Drive documentaire.

 

 

Brett Eldredge gaat naar het verleden in 'Sunday Drive'

Gerelateerd...

Lees ook...

­