donderdag, 17 juni 2021 13:42

Brantley Gilbert, Toby Keith en HARDY met "The Worst Country Song Of All Time”

Brantley Gilbert , Toby Keith en HARDY komen met de song "The Worst Country Song Of All Time”

 

 

De langverwachte nieuwe single staat morgen voor release via The Valory Music Co. Pre-order HIER

Vorige maand stelde Brantley Gilbert BG Nation een brandende vraag op TikTok: "Wat is het slechtste countrynummer aller tijden?" Met bijna 500K views lieten meer dan 7.500 eigenzinnige fans hun gedachten achter in de commentaren, terwijl het debat zijn weg vond naar een schrijverskamer met Gilbert, HARDY, Hunter Phelps en Will Weatherly.

"HARDY gooide het idee op tafel en hij zei: 'Jongens, ik weet dat dit gek is, maar ik had een titel in mijn telefoon gezet: 'The Worst Country Song Of All Time'", legt Gilbert uit. “We lachten het allemaal weg, want het was duidelijk een grap. Toen gooiden we allemaal regels die we grappig vonden. Voor je het weet, hebben we dit nummer geschreven, en de rest is geschiedenis in wording.”

 

I hate beer and honky-tonk women 
I don’t eat deer and I can’t stand fishing 
And I don’t know the words to Family Tradition
Folsom Prison or Walk The Line 
And I think sweet tea is overrated 
And all dirt roads were made for paving 
Yeah this is worst country song of all time 

I love cities and traffic jams 
I don’t want a house on a piece of land 
I deserve a bunch of money and a minivan 
But I don’t wanna earn a dime 
Old Yeller didn’t make me sad 
I think we should change the American flag, yeah
This is the worst country song of all time 

 

"We hebben de afgelopen maanden veel geweldige artikelen geschreven", zegt Gilbert. “We kwamen een beetje uit onze box. Als artiesten en schrijvers hebben we een groep mensen met wie we heel comfortabel kunnen schrijven, waarvan we weten dat we productief zullen zijn en we weten wat voor soort nummer we gaan schrijven. Maar we vertakken een beetje en schreven met een paar mensen met wie we nog niet eerder hebben geschreven, gewoon om te zien wat er zou gebeuren en wat eruit zou komen. Ik moet zeggen dat ik enorm trots ben op wat we onderweg hebben bereikt", besluit hij.

"The Worst Country Song Of All Time" volgt de release van Fire & Brimstone (Deluxe Edition), een uitgebreide versie van zijn vijfde studioalbum dat liefde en familie, verlossing en het leven in een kleine stad verkent, met alle 17 nummers geschreven of co -geschreven door Gilbert. Lead single "What Happens In A Small Town" met Lindsay Ell markeerde zijn vijfde nummer 1 als artiest, zevende nummer 1 als songwriter en verdiende nominaties voor de 2019 CMA Award for Musical Event of the Year en 2020 ACM Award for Music Evenement van het jaar.

 

 

 

­