vrijdag, 13 september 2019 14:55

Brad Paisley te zien in nieuwe comedy serie 'Fish Out of Water'

Brad Paisley zal de ster zijn in een comedy serie genaamd Fish Out of Water.

Het zijn afleveringen van een half uur en zal te zien zijn op het streamingplatform van Amazon.

Dat Brad veel humor heeft konden we al eerder zien op de televisie, denk aan de co-host tijdens CMA Awards (11x) en zijn populaire commercials voor nationale verzekeringen met Peyton Manning (alleen in de US te zien), en Brad Paisley's Comedy Rodeo op Netflix

Acteur Will Arnett is ook te zien in Fish Out of Water, Brad is tevens uitvoerend producent, evenals zijn manager Bill Simmons.

De zanger van Ticks en Celebrity is geen onbekende in de televisie wereld. Zijn vrouw Kimberly Williams-Paisley was een ster in de serie According to Jim, daar maakte hij al eerder een gastoptreden. Ook was Brad te zien in King of the Hill en ABC's Nashville.

Brad geniet momenteel van een pauze voordat hij zijn 2019 World Tour gaat beginnen in Washington en zijn weg vervolgd naar Europa, en zo langs Nederland komt voor een uitverkocht concert in de 013 te Tilburg.

Fans waren verrast om te horen dat hij niet zou terugkeren om dit jaar de CMA Awards te presenteren,  wat hij al jaren deed samen met Carrie Underwood.

Dit jaar zal de show geprenteerd worden door een vrouwelijk trio.

Muzikaal was de laatste single van Brad Paisley My Miracle, uitgebracht in maart 2019.

 

{media id=4075,layout=blog}

 

 

­