fbpx
vrijdag, 04 augustus 2017 12:28 Door

Brad Paisley over zijn Netflix Show 'Brad Paisley’s Comedy Rodeo' bij Seth Meyers (Bekijk)

Brad Paisley’s Comedy Rodeo

Brad Paisley was deze week te gast bij de show van Seth Meyers, hier bracht hij zijn huidige single Last Time for Everything en hij had het over zijn aankomende comedy special op Netflix.

 De naam van zijn show op Netflix is Brad Paisley’s Comedy Rodeo , de show dropt wereldwijd op 15 augustus, dit betekend dat wij de show dus ook kunnen zien! 

 Brad Paisley presenteert een avond vol muziek en grappen met comedians Nate Bargatze, John Heffron, Jon Reep, Sarah Tiana en Mike E. Winfield. In de hoofdrollen: Brad Paisley, Nate Bargatze, John Heffron

 Bekijk de trailer van Brad Paisley’s Comedy Rodeo

 

 

Voordat hij Last Time for Everything speelde, gaf Brad de fans een voorproefje van wat we kunnen verwachten in zijn show, dit deed hij door een comedische twist te geven op zijn #1 single uit 2006

 

She’s a yellow pair of running shoes, a hole-y pair of jeans, she looks great in cheap sunglasses, she a passive aggressive little thing,” Brad sang as he strummed the guitar. “She’s almost everything I ever wanted, almost everything I need . . .

 

Bekijk Brad in actie hieronder:

 

 

Lees meer...

18 februari, 2020
New Country Nieuws

Dixie Chicks met eerste nieuwe song sinds 2007

17 februari, 2020
New Country Nieuws

Rascal Flatts breiden hun "Farewell" tour uit

16 februari, 2020
New Country Nieuws

Luke Bryan met nieuw album cover & Track List

14 februari, 2020
New Country Nieuws

Carly Pearce dropt album met 13 nummers

14 februari, 2020
New Country Nieuws

Cam met nieuwe song ‘Till There’s Nothing Left’

­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok