woensdag, 29 juli 2020 18:08

Brad Paisley met sterren bezaaide nieuwe video

Brad Paisley met video No I in Beer'

Brad Paisley heeft een met sterren bezaaide nieuwe video uitgebracht voor zijn vrolijke single 'No I in Beer'.

De nieuwe video, die Brad zelf heeft bewerkt, bevat gastoptredens van Jimmie Allen, Kelsea Ballerini, Lindsay Ell, Tim McGraw, Darius Rucker, Carrie Underwood en Peyton Manning. De nieuwe clip bevat ook door fans ingezonden beelden van over de hele wereld (39 landen), waardoor het totale aantal deelnemers aan de video op meer dan 225 mensen komt.

Geschreven door Brad en Kelley en Lovelass is "No I in Beer" momenteel nummer 24 in de Billboard Country Airplay chart na 15 weken.

"Ik schreef dit nummer twee jaar geleden met mijn beste vriend Kelley Loveless, en het is gek als ik nu rondkijk in het leven hoe iedereen gewoon doet wat hij kan om hier doorheen te komen", zegt Brad. "En dit lied, dat niet voor deze pandemie is geschreven, maar het krijgt een nieuwe betekenis voor mij als ik het nu hoor, ik heb het gevoel dat het leven op dit moment op een bepaalde manier slecht is en we moeten doen wat we kunnen om hier doorheen komen. En als we ons ooit als Amerikanen en als wereldburgers ons verenigd hebben gevoeld, is het dat niemand het luek vindt wat we nu doormaken, en iedereen is bereid om te doen wat we moeten doen en een van die dingen is om een ​​team te zijn,  laten we een drinkteam zijn. "

Bekijk hieronder Brad's nieuwe video voor 'No I in Beer'.

 

 

­