dinsdag, 27 juni 2023 11:37

Brad Paisley met nieuwe song "So Many Summers."

Brad Paisley heeft een nieuw nummer uitgebracht op alle digitale platforms, "So Many Summers." "So Many Summers"is geschreven door Brad, Ross Copperman en Lee Thomas Miller, het is het tweede nummer van zijn nog te verschijnen album Son of The Mountains. Het wordt het eerste album van Brad met Universal Music Group Nashville. Download "So Many Summers" HIER.

 

 

Brad zal het nieuwe nummer en een aantal van zijn hits ten gehore brengen voor televisiepubliek als onderdeel van zijn optreden in de Today Show's Summer Concert Series op vrijdag 14 juli.

"So Many Summers" is het vervolg op het aangrijpende "Same Here", met een speciaal optreden van de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy, uitgebracht in februari op de eenjarige verjaardag van de oorlog in Oekraïne. De opbrengst van het nummer gaat naar UNITED24 voor hun 'Rebuild Ukraine'-programma, waar Brad als ambassadeur fungeert. Doneer HIER aan UNITED24.

 

Over BRAD PAISLEY:

Brad Paisley heeft zijn plaats in de geschiedenis van de new countrymuziek verdiend als een van de meest getalenteerde en gedecoreerde mannelijke soloartiesten van het genre. Al meer dan 20 jaar hebben zijn songwriting en ongeëvenaard showmanschap hem talloze prijzen opgeleverd, waaronder drie GRAMMY's, twee American Music Awards, 15 Academy of Country Music Awards en 14 Country Music Association Awards, waaronder een zeer begeerde onderscheiding en erkenning voor Entertainer of the Year als de meest succesvolle co-host van de CMA Award in de geschiedenis, naast Carrie Underwood, gedurende 11 opeenvolgende jaren. Paisley, lid van de Grand Ole Opry sinds 2001, heeft 21 van zijn 25 nummer 1-hits geschreven en werd in 2008 de eerste artiest die 10 opeenvolgende Billboard Country Airplay nummer 1-singles behaalde. De eerdere werken van de superster hebben bijna 5 miljard carrièrestromen verzameld.

Andere inspanningen van Paisley omvatten zijn "American Highway" Bourbon, zijn samenwerkingen met Peyton Manning aan de nationale nationale verzekeringsadvertentiecampagnes en zijn samenwerking met Boot Barn® om "Moonshine Spirit by Brad Paisley" te ontwikkelen, een exclusieve lijn jeans, hoeden, T -shirts, sieraden, riemen en geweven overhemden.

 

­