zondag, 23 april 2017 09:57

Brad Paisley met “Heaven South” (Bekijk)

 Brad Paisley “Heaven South”

 

Afgelopen week deed Brad Paisley een beroep op fans en vrienden om bij te dragen bij het maken van zijn nieuwe video voor "Heaven South". Brad bracht de video een paar dagen later (19 april) uit.

 

In een pittoreske dorpje, 20 kilometer ten zuiden van Nashville, bracht Brad en ongeveer 400 van zijn dichtstbijzijnde vrienden naar Main Street om de video te filmen.

 

 

Brad, die zei dat hij aan Franklin denkt als hij de song hoort, deed niet alleen "Heaven South" voor heel de menigte maar bracht ook een aantal van zijn andere hits.

 

“Drive down Main Street and everybody’s there / Subwoofers booming like cannons in a square / Sign says “no cruising” but nobody cares / I got a girl to put my arm around / It’s just another day in Heaven South,” zingt Brad in het refrein.

 

In de video zien we Brad in zijn truck, zingend door de straten van Tennessee, Brad eindigt uiteindelijk op Main Street in het centrum van Franklin, waar hij op het podium springt voor de menigte.

 

De mini-concert en video shoot, die op zaterdag 15 april om 15 uur begon, had zelfs de politieafdeling van Franklin die teets plaatste over het evenement.

 

 

“Heaven South” is geschreven door Brad Paisley, Brent Anderson en Chris DuBois, het is de tweede singel van het 11de album "Love and War, due".

 

 

Image may contain: 1 person, text

 

Hieronder Brad en zijn vrienden in “Heaven South.”

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­