maandag, 15 november 2021 10:37

Brad Paisley komt opnieuw naar 013 Tilburg in 2022

Brad Paisley keert terug naar de 013 te Tilburg in 2022! Op dinsdag 19 Juli 2022 staat hij in de grote zaal van de 013.

De Amerikaanse zanger, songwriter en gitarist is misschien wel de meest prominente figuur in zijn genre, sinds de 00's. Zijn muziek is een eerbetoon aan zijn muzikale voorouders, maar hij weet zijn songs op indrukwekkende wijze te vertalen naar het hier en nu. Tijdens zijn carrière van meer dan 20 jaar heeft de country superster talloze prijzen en nominaties in de wacht gesleept, allemaal als gevolg van zijn ongelooflijk uitgebreide discografie van maar liefst twaalf albums. Niet te vergeten de verkoopcijfers die in de miljoenen lopen en het bizar hoog aantal streams dat blijft binnenkomen. We waren vereerd dat Paisley zijn eerste show ooit op Nederlandse bodem bij ons gaf. Die show verkocht in een vloek en een zucht uit. Lees de review van deze avond HIER. Vanavond keert hij terug in 013 voor zijn tweede Nederlandse show. Cowboyhoeden toegestaan. 

Als special guest komt Morgan Evans mee. Paisley doet eigenlijk nooit aan kleine supports en Morgan zal ook bij de meeste kenners wel bekend zijn. Ook zijn nummers hebben al tientallen miljoenen streams op Spotify, met zijn hit 'Kiss Somebody' (127 miljoen and counting) voorop.

Tickets kosten €62,40 (incl. servicekosten) en de voorverkoop start op vrijdag 19 november om 10:00 uur via 013.nl en ticketmaster.nl. 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­