dinsdag, 03 oktober 2023 11:46

Brad Paisley komt met album 'Son Of The Mountains' HOT

Wereldwijde new country superster Brad Paisley brengt vandaag voor het eerst de eerste vier nummers van zijn aankomende album Son Of The Mountains uit met Son Of The Mountains: The First Four Tracks. Brad wil dat luisteraars deze vier nummers in deze specifieke volgorde ervaren, om de reis te helpen beschrijven die gepaard gaat met het schrijven van de muziek voor deze plaat. Een album waarvan Brad zegt: “doesn’t shy away from reflecting real life and real situations going on in America and in our world today. This is what I think country music is about, which is truth.”

LUISTER NAAR SON OF THE MOUNTAINS: DE EERSTE VIER TRACKS | HIER

Son Of The Mountains: The First Four Tracks is nu verkrijgbaar en bevat de eerder uitgebrachte nummers ‘Same Here’ met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en ‘So Many Summers’ plus het nieuw uitgebrachte titelnummer ‘Son Of The Mountains’ en ‘The Medicine Will’. .” Het volledige studioalbum zal naar verwachting begin 2024 verschijnen.

Brad sprak met Variety over de nieuwe muziek in een meeslepend nieuw interview.

Brad bracht de twee nieuwe muziekvideo's in première tijdens een livestream-evenement op vrijdag (29 september) in samenwerking met YouTube en journalist Chris Willman van Variety.

Elk van de nieuwe nummers die zijn uitgebracht, ‘Son Of The Mountains’ en ‘The Medicine Will’, zijn representaties van de Appalachen, inclusief Brads thuisstaat West Virginia, een weerspiegeling van het mooie en het pijnlijke. Brad heeft aangrijpende video's gemaakt, geregisseerd door Jim Shea en gemonteerd door Brad zelf, om het sentiment van elk nummer weer te geven. De opname en video van “Son Of The Mountains” bevatten beide Dan Tyminski en Jerry Douglas en bevatten prachtige en kleurrijke landschappen van de staat. “The Medicine Will” concentreert zich op de opioïde-epidemie en werd opgenomen in zwart-wit en in de diepten van een kolenmijn met echte levensverhalen van verslaafden, overlevenden en eerstehulpverleners.

 

Son Of The Mountains

 

Brad Paisley - The Medicine Will

 

Als trotse West-Virginiër die in staat was een leven voor zichzelf op te bouwen buiten de problemen waarmee de mensen in zijn thuisstaat worden geconfronteerd, keert Brad voortdurend terug om zijn platform te gebruiken om niet alleen het bewustzijn te vergroten over de opioïdencrisis, maar ook over de hoop dat deze mensen hebben.

Brad keerde onlangs terug naar West Virginia om deel te nemen aan de grootse heropening en inwijding van de Herbert Hoover High School.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­