vrijdag, 17 juli 2020 07:45

Brad Paisley haalt $26,000 op voor zijn gratis 'Grocery Store'

Brad Paisley haalt geld op voor  'The Store'

Brad Paisley stond op 10, 11 en 12 juli aan het hoofd van een uniek driedaags concertevenement in St. Louis, Nashville en Indianapolis.

De shows, genaamd Live From the Drive-In  hadden een gevarieerde line-up in elke stad. Bestaande uit Brad, Darius Rucker, Jon Pardi, El Monstero, Yacht Rock Revue en Nelly.

Brad's optreden in Nashville op de parkeerplaats van het Nissan Stadium op 11 juli werd gratis live gestreamd op zijn Facebook-pagina. De kijkers hadden de mogelijkheid om een ​​donatie te doen aan The Store wat ze deden voor een bedrag van $ 26.000.

"Er is mij verteld dat degenen onder jullie de fooienpot hebben gevult tijdens onze @facebook live-uitzending van de show in Nashville, maar l;iefs 26k hebben opgehaald voor @thestore_nashville !!" zei Brad op Instagram. "Dank u! Ik weet dat dit moeilijke tijden zijn, bedankt voor het helpen om mensen eten te geven. #liveatthedrivein ”

Brad en zijn vrouw Kimberly Williams Paisley werkten samen met de Belmont University en de Second Harvest Food Bank in Tennessee om The Store te openen. Dit is een gratis kruidenierswinkel die mensen en gezinnen met financiële moeilijkheden van voedsel voorziet.

De winkel, die in maart 2020 werd geopend, functioneert als een gratis kruidenierswinkel die het hele jaar door geopend is. Zodat mensen kunnen winkelen voor hun basisbehoeften. Klanten krijgen de mogelijkheid om voor een periode van een jaar naar The Store te komen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor degenen die zijn doorverwezen of voor de mensen en instanties die ze hebben doorgestuurd. Ze kunnen voedsel halen in tijden van crisis.

Brad en Kimberly hadden dit al eerder gedaan bij een vergelijkbare organisatie Unity Shoppe in Santa Barbara, Californië.

Bekijk hieronder de show van Brad Paisley

 

 

­