maandag, 18 mei 2020 12:30

Brad Paisley, Lady Antebellum live met meer dan 20 Hits!

Brad Paisley Brad Paisley
2 uur lang genieten

Brad Paisley
en
Lady Antebellum live!

Op 15 mei trakteerden Brad Paisley en Lady Antebellum de fans op een concert van twee uur genaamd The Bud Light Seltzer Sessions. Een wekelijks live gestreamd evenement in mei met artiesten.  De concerten komen ten goede aan het Amerikaanse Rode Kruis en de helden in de frontlinie van de COVID-19-pandemie.

We zien Brad Paisley en Lady Antebellum live met maar liefs meer dan 20 Hits!

Lady Antebellum opende de show met tal van nummers uit hun catalogus, waaronder: “I Run To You, “What If I Never Get Over You,” “You Look Good,” “American Honey,” “Need You Now,” en “Champagne Night”.

Brad volgde met een setlist met onder meer: “Crushin’ It,” “Ticks,” “Perfect Storm,” “Water,” “This Is Country Music,” “Mud On the Tires,” “Last Time for Everything,” “American Saturday Night,” “I’m Gonna Miss Her,” en “No I in Beer”.

"Vanavond was geweldig .. het voelde zo goed om weer bij de band te zijn en voor onze fans te spelen", zei Brad. "Hoewel ik niet kan wachten om weer op een podium met een live publiek op te treden, hoop ik dat jullie allemaal genoten hebben van de Bud Light Seltzer Sessions-show en veilig blijven."

Bekijk hieronder het twee uur durende concert van Brad en Lady A.

­