donderdag, 17 februari 2022 11:08

Brad Paisley en Jimmie Allen op #1 met Freedom Was a Highway

Brad Paisley en Jimmie Allen zag hun duet "Freedom Was a Highway" de eerste plaats bemachtigen in zowel de Billboard- als Mediabase-hitlijsten.

Waarmee Brad Paisley zijn 25e nummer 1-nummer en Jimmie Allen zijn derde nummer 1 hit markeerd. Allen schreef "Freedom Was a Highway" samen met Ash Bowers en Matt Rogers, en het nummer staat op zijn zeer collaboratieve album "Bettie James Gold Edition".

 

"Dit nummer is super speciaal voor mij", vertelde Jimmie aan Billboard. “Ik schreef het over de straten waar ik opgroeide in Milton en Lewes, Delaware. Het is geweldig om te zien dat het nummer zoveel mensen aanspreekt.”
Allen voegde toe: “Werken met Brad was geweldig. Ik ben een fan van hem sinds het begin van zijn carrière en heb altijd al met hem willen werken. Ik ben vereerd hem een medewerker en vriend te mogen noemen. Ook verpletterde hij die gitaarsolo en daarna de zang!”

 

Brad Paisley, bekend om zijn luchthartige houding, deelde op sociale media een selfie van de mannen met een fles van zijn American Highway Reserve bourbon.

 

“Vrijheid is…96 bewijs!” Paisley ondertitelde de foto. 'Het is een eer om met jou op jachtgeweer te mogen rijden, Jimmie Allen. Ik zal altijd de Sally Fields zijn voor je Burt Reynolds.'

De mannen hebben allebei veel te vieren. Naast hun nummer 1 nummer kijkt Paisley er naar uit om in maart een paar shows in Las Vegas te spelen en werkt hij aan nieuwe muziek. Allen is genomineerd voor Best New Artist bij de Grammy Awards, Male Artist of the Year bij de ACM Awards en Outstanding New Artist bij de NAACP Image Awards.

 

 

Brad Paisley en Jimmie Allen -  Freedom Was a Highway

 

­