maandag, 07 september 2020 10:28

Brad Paisley en Carrie Underwood op het Opry podium

Carrie Underwood en Brad Paisley, de twee oude vrienden en geliefde CMA Awards hosts stonden op zaterdag nacht samen op het podium.

Ze gaven een dubbel optreden op het gerespecteerde Grand Ole Opry podium, waarbij ze veel van hun hits van de afgelopen jaren uitvoerden.

Carrie opende de show met haar klassieke debuutsingle 'Jesus, Take The Wheel', en voegde haar hits 'Dirty Laundry' en 'I Told You So' toe. Ondertussen speelde Brad zijn nieuwe single "No I In Beer" en een aantal andere van zijn eigen hits. Het paar zongen samen op 'Whiskey Lullaby', 'Louisiana Woman, Mississippi Man' en hun hit 'Remind Me'.

 "Deze tijden zijn zo uniek, en ik vind het zo inspirerend dat de Opry nog steeds doorgaat." Merkte Paisley op. "Als alles gezegd en gedaan is, zullen we nooit als vanzelfsprekend beschouwen dat we hier weer komen zingen. Voor mij, zolang de Opry doorgaat, heb ik hoop! " Passend sloten de twee de show af met de Opry standaard: "Will the Circle Be Unbroken."

"Altijd een eer om de Opry te spelen ... vooral met iemand als Brad Paisley! De cirkel blijft ononderbroken", merkte Carrie op haar sociale media op en gaf fans een selectie foto's van de twee optredens. Evenals een blik achter de schermen van zichzelf. repeteren voor het optreden.

Brad is een Opry-lid sinds 2001, en Carrie een Opry lid is sinds 2008. De twee hebben samen de CMA Awards gepresenteerd van 2008 tot 2018. Bekijk hieronder het optreden.

Carrie Underwood en Brad Paisley

 

 

­