woensdag, 16 september 2020 07:44

Bon Jovi en Jennifer Nettles opnieuw samen

Bon Jovi en Jennifer Nettles werken opnieuw samen, dit keer in het nieuwe duet 'Do What You Can'

Wie zegt dat je maar één nummer kunt doen met Jennifer Nettles?

Bon Jovi zal opnieuw samenwerken met de Sugarland ster op de single "Do What You Can". Dit kondigde de band dinsdag aan.

Do What You Can

Het nieuwe "Do What You Can" wordt uitgebracht op vrijdag 18 september. Bon Jovi en Jennifer werkten eerder samen aan een alternatieve versie van de hit "Who Says You Can't Go Home" in 2006. Dit werd een kneiter van een hit.

De song is afkomstig van hun aankomende album Bon Jovi 2020. Via een facebook aankondiging, vertelt Jon tegen Jennifer, 'Ik dacht aan je omdat ik terugdacht aan de tijd dat we het samen opnamen ' "Who Says You Can't Go Home"...

Het refrein voor "Do What You Can" werd geboren uit een onderschrift van een foto. Een foto die Bon Jovi van zijn vrouw Dorothea Bongiovi op 19 maart op zijn Instagram-account had gepost. Op de foto deed Bon Jovi de afwas in zijn Soul Kitchen restaurant in Red Bank, tijdens het begin van de uitbraak van het coronavirus.

"Als je niet kunt doen wat je doet ... doe dan wat je kunt", zegt Bon Jovi.

Bon Jovi schreef het nummer kort daarna en nam hierbij ook suggesties van de fans op.

"Dit zijn moeilijke tijden waarin we door onontgonnen terrein gaan, het grote onbekende", zei Bon Jovi in ​​maart. "Maar één ding is zeker, we gaan het redden."

Bon Jovi bandleden David Bryan en Everett Bradley testten beiden positief op COVID-19, en zijn zoon Jake had een milde variant van het virus.

Bon Jovi 2020

Het album "Bon Jovi 2020" met onder meer "Do What You Can", wordt verwacht op 2 oktober na vertraging vanwege de uitbraak. De band zal worden gefilmd terwijl ze het album in zijn geheel uitvoeren, zei Bon Jovi.

Hieronder nog even genieten van de hit Who Says You Can't Go Home

 

 

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­