maandag, 23 augustus 2021 13:53

Bobby & Terri Cyrus met Billy Ray Cyrus "Roll That Rock"

Bobby & Teddi Cyrus zijn verheugd om hun gloednieuwe video "Roll That Rock" te delen met de multi-Grammy-winnende artiest Billy Ray Cyrus. Het nummer is Billy Ray's eerste Bluegrass-release en het is nu uit op Pinecastle Records. De video ging in première op CMT Music en CMT.com en is nu beschikbaar op YouTube. Vorige week, naast de première van het nummer op People.com, had het dynamische duo het onmiskenbare genoegen om samen met Billy Ray de eerste uitvoering van het nummer te leveren tijdens hun debuutoptreden in de Grand Ole Opry.

 

 

Over de video-opname vertelde Bobby Cyrus aan CMT.com: "We voelden vanaf het begin een heel speciale sfeer over dit project. Het leek alle betrokkenen op een zeer spirituele manier met elkaar te verbinden. Het was alsof iedereen tijdens de pre-productie om zich heen keek en wist dat dit ertoe zou doen en mensen zou raken! Toen de avondzon begon te zakken en zich openbaarde door de oude planken van die oude schuur waar we aan het filmen waren, was het showtime.“Het was magie! De muziek begon en we zaten er allemaal in! Als een film die al is opgenomen. We hadden na de eerste take klaar kunnen zijn!”

De video is opgenomen in de historische Southall Meadows Barn in het schilderachtige Franklin, Tennessee, en geregisseerd door Brian Smith, terwijl Ethan Burkhardt het project produceerde.

Bobby legt uit: “'Roll That Rock' begon als een samenwerking tussen Billy Ray en mij als schrijvers. Toen werd het een samenwerking tussen de krachtige zang van mijn vrouw Teddi Cyrus, het onmiskenbare geluid van Billy Ray en ik." Teddi Cyrus voegt eraan toe: "'Roll That Rock' is een inspirerend en prachtig geschreven lied over de offers die Jezus bracht voor ons om eeuwige leven. Dit lied is krachtig en zal je ziel ontroeren. Ik bid dat het alle luisteraars net zo zegent als mij.'

“Ik heb altijd voor een doel gebeden door middel van de muziek. Om die reden een band begonnen. Toen ik 'Roll That Rock' begon te zingen, zei mijn innerlijke geest dat Bobby Cyrus precies weet wat hij hiermee moet doen. Dat deed hij", legt Billy Ray uit over de samenwerking met zijn neef Bobby. "Hij schreef de evangeliewaarheid en zong er vervolgens het daglicht uit met Teddi en een geweldige Bluegrass-band die doet denken aan Earl Scruggs en Bill Monroe."

Over Bobby & Teddi Cyrus

Bobby & Teddi Cyrus brachten eerder dit jaar hun nieuwste titelloze album uit op Pinecastle Records. Het project bevatte 12 nummers, met andere co-schrijvers, waaronder Jimmy Yeary, Jimmy Sites, Ronnie Bowman en Clint Daniels, gecoproduceerd door Don Rigsby. Bij de release hadden Bobby & Teddi Cyrus ook een soloversie van "Roll That Rock", evenals de eerste single "My Wedding Day".

Om op de hoogte te blijven van alles wat met Bobby & Teddi te maken heeft, ga je naar de officiële website van het duo, waar je meer over hen te weten kunt komen, de laatste nieuwsberichten kunt bekijken, muziek kunt kopen en meer! 

 

 

­