maandag, 04 januari 2021 16:08

Blake Shelton krijgt kritiek op nieuw nummer 'Minimum Wage'

Blake Shelton krijgt aardig wat kritiek over zijn nieuwste nummer, wat de woede van verschillende mensen op Twitter opwekt had.

Minimum Wage

Dit gebeurde nadat hij vorige week zijn single "Minimum Wage" (minimum wage betekend minimumloon) debuteerde op de oudejaarsavond televisiespecial op NBC. Het nummer is een liefdeslied, ogenschijnlijk opgedragen aan Shelton's verloofde Gwen Stefani. De song bevat een refrein dat luidt: "Girl your love can make a man feel rich on minimum wage."

Nadat Shelton het nummer en de videoclip debuteerde, kreeg hij op Twitter een terugslag van mensen die kritiek hadden op de zanger, omdat hij het minimumloon had "geromantiseert" tijdens een wereldwijde pandemie die miljoenen mensen hun baan heeft gekost. "Een megamiljonair die het minimumloon romantiseert, is het hoogtepunt van 2020", tweette een persoon, erop wijzend dat Shelton's nettowaarde wordt geschat op ongeveer $ 100 miljoen.

 

 

 

Een aantal fans genoot van het nummer, en een persoon zei: "Er is een tijd voor nummers alsMinimum Wage, maar dat is het nu niet. Het is niet te relateren. Mensen zitten zonder werk vanwege de pandemie. Ze vechten voor hun levensonderhoud omdat bedrijven gedwongen worden te sluiten. "

Shelton was virtueel lid geworden van The Voice-presentator Carson Daly om de video voor "Minimum Wage" in première te brengen, die werd geregisseerd door Stefani's broer Todd. "Ik ben verloofd met Gwen Stefani", zei Shelton tegen Daly terwijl hij nadacht over zijn 2020. "Het kan me niet schelen wat er verder is gebeurd. Dat maakte het een geweldig jaar voor mij." De video voor het nummer is momenteel niet online en het nummer staat niet op streamingdiensten. Het is nog niet aangekondigd wanneer het naar de landelijke radio zal worden verzonden.

Shelton's laatste album was het compilatiealbum uit 2019 Fully Loaded: God's Country, waarop zijn hitsingle "God's Country" staat. Sindsdien heeft hij twee duetten met Stefani uitgebracht, "Nobody But You" en "Happy Anywhere" die beide naar nummer 1 zijn gegaan. Todd Stefani regisseerde ook de videoclip voor "Happy Anywhere". Shelton en Stefani verloofden zich in oktober na een relatie van vijf jaar.

 

­