dinsdag, 28 april 2020 13:50

Blake Shelton & Gwen Stefani met 'Nobody But You' op nummer 1

Blake Shelton en Gwen Stefani Nobody But You

Het duet van Blake Shelton en Gwen Stefani 'Nobody But You' klom deze week naar de nummer 1 positie in de Billboard Country Airplay hitlijst.

De single is Blake's 27e nummer 1 hit, Gwen noteerde haar eerste nummer 1 hit in de country lijst na meer dan 25 jaar zowel als soloartiest en als frontman van No Doubt in de pop charts.

Nobody But You is geschreven door Ross Copperman, Shane McAnally, Josh Osborne en Tommy Lee James en is een van de vier nieuwe nummers op Blake's album Fully Loaded: God’s Country uit 2019

'Op het moment dat ik dit nummer hoorde wist ik dat ik het wilde opnemen', zegt Blake. 'Shane McAnally, Ross Copperman, Josh Osborne en Tommy Lee James hebben een perfect nummer geschreven waarin de tekst slaat op mijn leven, en ik dank jullie. Een andere dank gaat uit naar de fans die blijven luisteren en ik weet dat er tegenwoordig veel afleiding is en dat we binnenkort allemaal weer samen muziek kunnen vieren. En tot slot, dankzij Gwen voor het meedoen en het maken van een van de meest speciale nummers die ik ooit heb opgenomen. Gefeliciteerd met je eerste nummer één countrysingle! ”

{media id=4288,layout=blog}

 

­