donderdag, 03 maart 2016 18:29

Blake Shelton gaf Gwen Stefani paard cadeau

Blake & Gwen

Blake Shelton en zijn vriendin Gwen Stefani kunnen binnenkort samen paardrijden. De zanger heeft in een interview met Entertainment Tonight bevestigd dat hij haar een paard cadeau heeft gegeven.

Hij kocht daarbij ook een paard voor zichzelf.

 

De zangeres maakte onlangs op Instagram al melding van het paard dat luistert naar de naam Halo, maar liet in het midden of 'het beste cadeau ooit' van zanger Shelton afkomstig was. De countryster heeft een ranch op het Amerikaanse platteland.

 

''Ja, ze heeft een paard gekregen. Ik heb er voor mezelf ook eentje gekocht'', zei Shelton in de tv-show. ''Gwen is dol op paarden en houdt van paardrijden.

 

 

Ik vind het opvallend dat dit mensen zo shockeert. Maar noem mij de naam van een meisje op deze planeet dat niet van paarden houdt."

 

 
Coach

Shelton en Stefani twee kennen elkaar omdat ze allebei coach waren bij de Amerikaanse editie van The Voice. Stefani is inmiddels geen coach meer, maar wordt nu de mentor van het team van Shelton.

''Ze kent als geen ander de ins en outs. Ze is al een paar seizoenen coach geweest en en weet wat ze de kandidaten moet vertellen, wat ze moeten moeten weten. Het is geen gemakkelijke taak."

Afgelopen zondag verschenen Stefani en Shelton samen op de rode loper. De zangeres en zanger bezochten in Los Angeles het Vanity Fair-feest na de uitreiking van de Oscars.

 

Door: BuzzE

 

­