woensdag, 08 juli 2020 17:52

Blake Shelton en Gwen Stefani met Drive-In concert

Blake Shelton is de volgende countryartiest die een drive-in concertreeks heeft aankondigt.

Opgesteld om op grote schermen te verschijnen met zijn vriendin Gwen Stefani en frequente reisgenoot Trace Adkins, zal Shelton in de voetsporen treden van de recente Drive-In Concert Experience van Garth Brooks.

Het concert van Shelton wordt geproduceerd door hetzelfde team van de show van Brooks in juni en het nieuwe evenement zal veel gemeen hebben met het origineel. Het is de aftrap van een hele Encore Drive In Nights-serie en naar verwachting zullen er in de toekomst meerdere shows met andere artiesten worden aangekondigd.

Vooraf opgenomen

Net als het Brooks-concert zal Shelton's evenement opnieuw een vooraf opgenomen optreden zijn dat slechts één nacht in theaters in de VS en Canada zal worden vertoond met exclusieve interviews en verhalen en vermoedelijk de duetten van Shelton en Stefani met hun recente nummer één "Nobody But You".  En niet te vergeten het duet van Shelton met Adkins "Hillbilly Bone". Tickets kosten $ 114,99 per voertuig met een maximum van zes per auto, vrachtwagen of SUV.

"Dit is een geweldige manier om met je familie en vrienden van muziek te genieten en veilig te blijven", zei Shelton in een persbericht. "Ik ben verheugd dat we de kans krijgen om een concert voor fans te geven en we gaan terug om oude hits als‘ Austin ’, nieuwere nummers zoals‘ God's Country ’te spelen en misschien introduceren we zelfs iets gloednieuws! Dus vul die popcornbakken en maak je klaar voor wat countrymuziek! '

"Na de overweldigende reactie op de drive-in concertfunctie van Garth Brooks, wisten we dat we Encore Drive-In Nights moesten lanceren om muziekfans in de Verenigde Staten en Canada de kans te geven hun favoriete artiesten op een coole nieuwe manier te zien" voegde hij eraan toe Encore Live oprichter en CEO Walter Kinzie. "We kunnen niet wachten om de grootste sterren van muziek naar de filmschermen voor buiten in heel Noord-Amerika te brengen, zodat mensen weer naar buiten kunnen gaan en veilig kunnen genieten."

Tickets voor Shelton's drive-in concert gaan op 14 juli in de verkoop en naar verwachting zullen er binnenkort meerdere artiesten en shows worden onthuld. 

 

 

­