vrijdag, 02 juli 2021 14:06

Blake Shelton en Gwen Stefani gaan trouwen

Blake Shelton en Gwen Stefani hebben naar verluidt een huwelijksvergunning aangevraagd in Oklahoma, meldt TMZ. Volgens de Johnston County Court Clerk hebben ze dinsdag hun huwelijksvergunning aangevraagd, en in Oklahoma hebben stellen 10 dagen vanaf de datum waarop ze een huwelijksvergunning hebben aangevraagd om in het huwelijksbootje te stappen. Bronnen zeggen dat Shelton en Stefani van plan zijn om op zaterdag 3 juli te trouwen op Shelton's ranch in Oklahoma, waar de countryster Stefani in oktober ten huwelijk heeft gevraagd.

Bronnen voegden eraan toe dat het beroemde paar een heel weekend vol activiteiten en feesten heeft gepland, maar blijft flexibel vanwege de weersvoorspelling. Mocht de dag helder zijn, dan is hun huwelijksceremonie naar verluidt gepland in een openluchtkapel op de ranch. Shelton, Stefani en de drie zonen van Stefani zijn naar verluidt vrijdag in Oklahoma aangekomen, nadat Shelton klaar was met filmen voor The Voice. Het duo stuurt naar verluidt hun privévliegtuig van Oklahoma naar Los Angeles om Stefani's familie op te halen en naar de trouwlocatie te brengen.

 

The Bride to Be

Eerder deze maand verraste Stefani's familie haar met een vrijgezellenfeest. "Ik werd ontvoerd door mijn familie om het te vieren", vertelde ze fans in een video op haar Instagram Story. "Ik ga trouwen!" Ze deelde ook foto's van verschillende geschenken, waaronder een kaart gericht aan "the Bride to Be" en een boeket roze bloemen. "Je geliefd voelen, je gezegend voelen", schreef ze.

 

 

In maart vertelde Shelton Hoda Kotb tijdens de Today show dat hij hoopte deze zomer te trouwen. "Ik ben bang dat als zij en ik wachten tot november volgend jaar, ik weer in de The Voice-cyclus zit", legde hij uit. "Ik wil echt genoeg tijd hebben voor en na. Dus hopelijk deze zomer. Ik denk dat we hier op het punt zijn met Covid, het lijkt erop dat het misschien goed komt, maar ik weet het niet. Dat is voorlopig het plan, dus we zullen zien."

Hoewel het paar een groot aantal beroemde vrienden heeft, deelde Stefani op Late Night With Seth Meyers in april dat ze van plan zijn het feest klein te houden. "Het zal zijn zoals, mijn moeder en mijn vader en gewoon letterlijk gewoon familie zijn," zei ze. "We kijken er echter naar uit. Het wordt leuk. We gaan het echt leuk maken." Ze voegde eraan toe dat "het geen grote zal worden, zoals, weet je, het is niet alsof de koningin en de koning gaan trouwen of zoiets."

 

­