woensdag, 13 december 2017 12:10

Blake Shelton en Gwen Stefani met grote kersthit

Gwen Stefani en Blake Shelton bezorgen kerstkoningin Mariah Carey geduchte concurrentie. Het stel zong gisteravond tijdens een speciale kerstshow op de Amerikaanse televisiezender NBC hun kerstnummer You Make It Feel Like Christmas. Na het optreden was het album al gauw het meest verkocht op iTunes.

Het album versloeg daarmee ondermeer de eveneens populaire albums Divide van Ed Sheeran en Taylor Swifts Reputation. Het album kwam in oktober uit en staat ook al op nummer 1 in de Top Holiday Albums. Het liefdeskoppel Gwen en Blake schreef het uptempo countrynummer You Make It Feel Like Christmas voor het gelijknamige album samen. „Toen Gwen me belde terwijl ze met het liedje bezig was, klonk ze zo enthousiast, dat ik aangestoken werd, mijn gitaar pakte en een paar regels en de melodie voor het refrein schreef. Dat werd het eerste vers. Ik voel me zo vereerd om op één van haar albums te staan.”

 

Tijdens de show zong Gwen Stefani de klassiekers van het album met andere sterren, waaronder Chelsea Handler, Ne-Yo, Ken Jeongen Seth MacFarlane. Op haar Twitter valt te lezen dat ze heel tevreden is met haar optreden en dat het enthousiast ontvangen is. „Kunnen we alsjeblieft elk jaar een kerstshow met Gwen krijgen?” schrijft een Twitteraar.

­