maandag, 20 juli 2020 13:37

Blake Shelton en Gwen Stefani de vrijdag met nieuw duet

Blake Shelton en Gwen Stefani

Blake Shelton en Gwen Stefani hebben bekend gemaakt dat het paar een gloednieuw duet gaat uitbrengen.

Het duet 'Happy Anywhere' komt uit op vrijdag 24 juli. "Happy Anywhere" is geschreven door Ross Copperman, Josh Osborne en Matt Jenkins. De song focust op waar je bent of wat de omstandigheden het niet uitmaakt zolang je met de juiste persoon aan je zijde bent, het niet uitmaakt . In een persbericht zegt Blake "er is nooit een betere tijd geweest voor deze song,  gezien de voortdurende quarantaine van COVID-19 die de mensen voor het grootste deel thuis houdt.

 "We zijn allemaal in quarantaine en opgesloten geweest , en hopelijk hebben we dat gedaan met iemand van wie we echt houden en die we graag zien," reflecteert Bl;ake. 'Dat is wat er deze zomer met Gwen en mij is gebeurd en dit hele jaar.'

Eerder dit jaar scoorden Blake en Gwen een nummer één hit van meerdere weken met "Nobody But You". Het duet afkomstig van Shelton's Fully Loaded: God's Country album. Eerder had het paar samen 'Go Ahead and Break My Heart' en 'You Make It Feel Like Christmas' uitgebracht.

Blake en Gwen zullen "Happy Anywhere" uitvoeren tijdens een optreden op vrijdag in de Today show. Blake is deze week de thuisartiest voor de Citi Music Series van de nationale ochtendshow.

Op zaterdag 25 juli kunnen Blake Shelton fans een nieuwe concertuitvoering van de new countryster zien in de drive-in theaters door America heen. De eerste in een reeks shows van Encore Drive-in Nights. Gwen en Trace Adkins zullen zijn de speciale gasten voor de set, waarin Blake eerder liet doorschemeren dat ze 'misschien zelfs iets gloednieuws zouden introduceren'.

 

­