maandag, 18 januari 2021 10:04

Blake Shelton dropt song 'Minimum Wage' (beluister)

Na de eerste première van het nummer op oudejaarsavond, heeft Blake Shelton officieel zijn nieuwe single "Minimum Wage" uitgebracht.

Een romantisch nummer over niets anders nodig hebben dan de liefde van je partner. " Minimum Wage"is geschreven door Nicolle Galyon, Corey Crowder en Jesse Frasure.

"Ik hoorde meer dan een jaar geleden‘ Minimum Wage’en maakte er onmiddellijk verbinding mee," aldus Shelton. "Het is de tijdloze waarheid dat je niet veel geld of bezittingen nodig hebt, je hebt gewoon liefde nodig." De inwoner van Oklahoma voegde eraan toe dat hij "zoveel te maken heeft met de tekst van dit nummer. Ik heb veel goede herinneringen aan het spelen in de cafés van Nashville en vervolgens terugrijden naar Oklahoma om een ​​optreden te spelen. Ik neig naar nummers die aanvoelen als de verhalen van waar ik ben geweest en waar ik momenteel ben in mijn leven, en ik heb tegenwoordig veel geluk in vreugde in mijn leven. "

De zanger vertelde aan CMT dat hij met veel plezier terugkijkt op zijn eigen dagen dat hij net genoeg geld had om rond te komen. "Net als waarschijnlijk 95 procent van de artiesten die er zijn, heb ik zo lang geworsteld om rond te komen", zei hij. "Maar aan het eind van de dag zou ik die tijden nergens voor inruilen. Die dagen dat de grote strijd was: 'Man, betaal ik mijn huur of mijn elektriciteitsrekening, of zeg ik gewoon: fuk it, ik ga wel bier halen?' Je moest beslissen, want je had niet genoeg om rond te komen. "

"Maar dat waren echt de beste dagen van mijn leven waar ik nog steeds aan denk", voegde hij eraan toe. "En ik denk aan alle banen en dingen die ik in de loop der jaren heb gedaan, gewoon om ergens gratis muziek te kunnen spelen."

Shelton ging ook in op de kritiek op het nummer en merkte op dat mensen die negatieve meningen delen over het idee van zingen over minimumloon "waarschijnlijk niets weten van countrymuziek".

"Een van de langst bestaande tradities in countrymuziek zijn teksten over liefde" aldus Blake. 'En als je liefde hebt, dan is dat het enige dat telt. Er zal niet veel meer over zijn om over te schrijven of te spelen als dit iets is waar we twee keer over zouden moeten nadenken. Dus ik breng het uit, de platen die resoneren met mij en mijn leven en niet terugkijkend. Als countryartiesten en als industrie moeten we hier gefocust op blijven en weten dat wat juist is, juist is. En ik geloof dat dit nummer een geweldige boodschap is en ik ben er trots op. "

Blake Shelton - Minimum Wage

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­