donderdag, 16 november 2017 11:38

Blake Shelton door People uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive'

 Image may contain: 1 person, playing a musical instrument, on stage, guitar and text

 

De geruchten gingen al eerder deze week, maar nu is het officieel gemaakt: Blake Shelton is door People uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive 2017'. De coach van The Voice reageerde grappend: "Ze zijn waarschijnlijk door hun mensen heen, dat ze nu voor iemand kiezen die ietwat symmetrisch is."De geruchten gingen al eerder deze week, maar nu is het officieel gemaakt: Blake Shelton is door People uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive 2017'. De coach van The Voice reageerde grappend: "Ze zijn waarschijnlijk door hun mensen heen, dat ze nu voor iemand kiezen die ietwat symmetrisch is."

 

Image may contain: 1 person, smiling, text

 

Het was Shelton's vriendin Gwen Stefani die hem zei van dit moment te genieten.

 

"Je hebt de rest van je leven spijt, als je dit niet als een cadeautje ziet." De countryzanger vond het zelf vooral leuk om zijn The Voice-collega Adam Levine te stangen. "Hoe geweldig ik het ook vind dat ik deze titel nu draag, het is nog veel leuker om dat er bij Adam in te wrijven."

 

Gwen Stefani beschouwt zichzelf als "de gelukkigste vrouw op aarde". De 48-jarige zangeres vindt dat ze "lekker gescoord heeft" met Shelton en is nog altijd hartstikke verliefd op de singer-songwriter.

 

{media id=1489,layout=blog}

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­