donderdag, 03 februari 2022 11:33

Blake Shelton brengt 6-jarige ziek jongetje op het podium

Blake Shelton bracht een heel speciale gast naar hem toe om hem op het podium te vergezellen voor een vertolking van "God's Country" tijdens zijn zaterdagconcert. De new countryzanger maakte van zijn optreden in het Choctaw Casino & Resort in Durant, Oklahoma een speciaal optreden toen hij de 6-jarige Wyatt McKee op het podium verwelkomde om naast hem op te treden.

In een video van de ontmoeting van Wyatts moeder, Harley McKee, is te zien hoe Shelton het jongetje op het podium ziet zitten. Blake las de teks die Wyatt omhoog houdt welke onthult dat hij wacht op een harttransplantatie nadat hij is geboren met het hypoplastische linkerhartsyndroom, een aandoening waarbij de linkerkant van zijn hart niet groeit.

 

 

Blake Shelton geeft Wyatt vervolgens een plectrum en verwelkomt hem op het podium, waar ze samen het favoriete liedje van de kleine jongen spelen. Shelton deelt de microfoon met zijn jonge fan terwijl Wyatt elk woord van het nummer zingt, en aan het einde van het speciale moment samen geeft Shelton de jongere een dikke knuffel. Wyatt's moeder vertelde TMZ na de ontmoeting dat haar zoon, die al twee openhartoperaties heeft ondergaan, een grote fan is van Blake en ze brachten tekenen over zijn toestand in de hoop dat de ster hen zou zien.

"God's Country" was ook een speciaal nummer voor Shelton. De inwoner van Oklahoma herinnerde zich dat hij het lied voor het eerst hoorde toen hij in november 2019 op zijn boerderij naar The Tennessean was, en noemde het moment een 'openbaring'. Hij herinnerde zich: "Het was het meest schokkende moment dat ik heb gehad in de 20 jaar dat ik dit deed. Ik was fysiek op een plek die ik beschouw als Gods country en deed datgene waardoor ik me het meest verbonden voelde met God, namelijk aan het werk op het land. En ik hoorde dat lied en ik had een van die momenten waar je mensen over hoort praten... waar ze zeggen dat ze aan de kant van de snelweg stopten en luisterden. Ik had letterlijk dat moment."

Shelton dacht dat het nummer klonk als een "remedie" of "geneesmiddel", en stemde er onmiddellijk mee in om dat nummer op te nemen, en weigerde zelfs om naar een van de andere nummers op tafel te luisteren. "Ik had zoiets van, 'Vergeet de andere'," zei hij. "Het kan me letterlijk niet schelen wat je me nog meer hebt gestuurd. Niets heeft ooit zo'n impact op me gehad. Zelfs voordat ik de zang erop zette, was het alleen het geluid dat de ontbrekende schakel was naar waar we ons in het land bevinden muziek nu en waar we vandaan komen. Het is bijna een kans om te stoppen en op adem te komen en te zeggen: 'We zijn er nog allemaal. We houden ook nog van dit spul, toch?'"

 

Blake Shelton - God's Country

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­