maandag, 01 augustus 2022 12:15

Big & Rich en rocker Sammy Hagar in aflevering AXS TV

Big & Rich bracht wat tijd door met rocker Sammy Hagar, die hem hostte in Nashville. De flamboyante countrysterren namen de rocklegende mee naar hun vorstelijke Nashville-huizen, en je zult niet geloven hoe ze leven als ze niet onderweg zijn om hun fans te entertainen.

Zowel John Rich als 'Big' Kenny Alphin leven ongelooflijk goed in hun bizarre huizen in Nashville, hun smaken en stijlen zijn zo ongeveer net zo verschillend als ze zelf zijn. De onderstaande video, van het YouTube-kanaal van AXS TV, begint bij het huis van Alphin, een statig herenhuis in Nashville dat eruitziet als een Europees stenen kasteel.

Big & Rich Show Sammy Hagar Their Amazing Nashville Homes

 

 

Alphin's grote stenen woning met acht slaapkamers en acht badkamers omvat een volledig uitgeruste professionele opnamestudio, een formele eetkamer, een formele bibliotheek en een wijnkelder die is ontworpen voor maximaal 1.000 flessen, evenals een proeflokaal. Er is ook een thuisgym, een klokkentoren van vier verdiepingen met een weids uitzicht en zelfs een originele Ierse pub uit de 19e eeuw, die naar Nashville werd vervoerd met zijn originele glas-in-looddeuren en intact plafond. Het luxe landgoed beschikt ook over zoutwaterzwembaden, fonteinen, een jacuzzi en een lift.

Het volgende is het huis van Rich, dat een bijna tegenovergestelde sfeer heeft. Rich noemt zijn huis Mt Richmore, en het verdient zo'n statige naam. Rich's 20-kamer, zeer moderne herenhuis beschikt over vijf slaapkamers, 10 badkamers, een lift en een privéclub die op zichzelf al 4.000 vierkante meter beslaat.

Die privéclub beschikt over een volledig uitgerust podium voor muziekuitvoeringen, een goed gevulde privébar en een panoramisch uitzicht op het centrum van Nashville. Rich's herenhuis beschikt ook over een gitaarvormig zwembad dat te zien is in tal van nieuwsberichten en op tv-shows, variërend van Pickler & Ben tot de Today Show.

De aflevering eindigt met Hagar die jamt met Big & Rich, een trio dat Rich gekscherend "Big & Rich & Richer" noemt. Hagar doet mee aan hun carrièrehit, "Save a Horse (Ride a Cowboy)", die ze uitvoeren op het dakterras van Rich, met in de verte een weids uitzicht op de skyline van Nashville.

Bekijk de video hierboven om een ​​kijkje te nemen in de geweldige huizen van Big & Rich en om hen verhalen uit hun carrière te horen vertellen.

 

Lees ook...

­