donderdag, 16 februari 2017 16:33

Bekijk de nieuwe trailer van 'Carpool Karaoke' met Blake Shelton

Image may contain: 6 people, child

 

Er is nieuwe trailer voor het komende seizoen van Carpool Karaoke, we zien vele sterren waaronder Blake Shelton, Will Smith, John Legend, Alicia Keys en nog veel meer.

 

De nieuwe show is gebaseerd op de videos die 'viral' gingen van The Late Late Show met James Corden, in de video's zien we beroemdheden in de auto die luidkeels mee karaoke terwijl ze rond rijden in Los Angeles.

 

De nieuwe show 'leent'  het concept van de show van James , we zullen voornamelijk beroemdheden zien die aan elkaar zijn gekoppeld.

James maakt wel een verschijning met Will Smith, dit aan boord van een helikopter terwijl ze "I Believe I Can Fly" zingen.

 

Ook zien we onze Blake Shelton samen met Chelsea Handler, en het ziet er niet uit alsof ze veel zullen rijden. Een clip van de trailer toont het paar samen drinkend in een bar terwijl ze Bon Jovi's 'Livin' on a Prayer" zingen.

 

Het eerste seizoen van Carpool Karaoke, zal beschikken over 16 celebrities, en zal te zien zijn via Apple Music. Een release datum is nog niet bekend gemaakt.

 

Bekijk de trailer voor het nieuwe seizoen hieronder.

 

­