vrijdag, 10 juli 2020 08:54

Begrafenis Charlie Daniels op 10 juli live gestreamd

Begrafenisdienst van Charlie Daniels

De begrafenisdienst van Charlie Daniels is op 10 juli in de World Outreach Church in Murfreesboro Tennessee. De ceremonie is vandaag om 18:00 uur onze tijd te zien via live streams. Travis Tritt, Vince Gill, Gretchen Wilson en Trace Adkins zullen tijdens de dienst optreden.

De service wordt live gestreamd via de Facebook-pagina en website van de World Outreach Church, evenals de Facebook-pagina en het YouTube-kanaal van The Charlie Daniels Band. Een privé-begrafenis volgt op Mt. Juliet Memorial Gardens in Mt. Juliet, Tennessee.

Vanwege COVID-19 worden bezoekers aangemoedigd om maskers te dragen tijdens de uitvaart.

Charlie stierf op 6 juli op 83-jarige leeftijd.

In de loop van zijn 60-jarige carrière ontving Charlie talloze onderscheidingen, waaronder inductie in de Country Music Hall of Fame (2016) en de Musicians Hall of Fame (2009), en werd hij lid van de Grand Ole Opry (2008).

Als vioolspelende frontman van de Charlie Daniels Band scoorde Charlie een aantal Top 20-singles, waaronder 'Drinkin' My Baby Goodbye ',' Boogie Woogie Fiddle Country Blues ',' In America 'en' The Devil Went Down to Georgia ' dat in 1979 bovenaan de hitlijsten stond.

Charlie laat Hazel, zijn vrouw van 55 jaar en hun zoon Charlie Daniels, Jr. achter.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­