dinsdag, 11 augustus 2020 11:35

Ashley Ray met akoestische versie van 'Pauline'

Ashley Ray met Pauline

Ashley Ray voelt de aanwezigheid van haar overleden grootmoeder Pauline. In de akoestische solo video hoopt ze dat jij dat ook zult doen.

Ashley is geboren in Kansas en noemt legendarische singer-songwriters als Willie Nelson, Bob Seger en Johnny Cash als primaire muzikale invloeden.

Op vrijdag zal ze ook enkele van haar eigen verhalen delen met de release van een nieuw album, ook getiteld Pauline. (Het is toevallig ook Ray's middelste naam.)

Geniet van deze speciale uitvoering van "Pauline".

 

 (de akoestische versie blijkt buiten de US niet gestreamd te worden. Hier het origineel)

Ashley Ray

Ashley Ray groeide op buiten Lawrence, Kansas, op een boerderij die zo afgelegen was dat de mogelijkheden om in de problemen te komen vrij beperkt waren. "Ik kon niet wegsluipen", lacht ze. 'Mijn ouders zouden me horen wegrijden. Ik was op het platteland.' Dus toen de basisschool een bericht over gitaarlessen aan huis stuurde, leek het een behoorlijke afleiding van het leven op de achterwegen. En Ashley kwam bij haar eerste les opdagen met een goedkope gitaar van $ 50 via een pandjeshuis’, vastbesloten om te leren. "Ik weet echt niet waarom ik het wilde doen", zegt ze. "Niemand anders in mijn familie speelt een instrument. Maar mijn moeder vertelt me ​​dat ik vroeger bij de stereo zat toen ik 3 was en mijn hoofd tegen de luidspreker plakte . Muziek was altijd aan in ons huis. Het was alles."

 

 

­