vrijdag, 07 oktober 2022 09:43

Ashley McBryde wordt nieuw lid van de Grand Ole Opry

Ashley McBryde wordt nieuw lid van de Grand Ole Opry Ashley McBryde wordt uitgenodigd om het nieuwste lid te worden van de Grand Ole Opry door Garth Brooks; foto CBS

Garth Brooks verraste Ashley McBryde door ineens te verschijnen tijdens haar bezoek op CBS Mornings op donderdagochtend (6 oktober). Toen kreeg ze wel een heel persoonlijke verrassing.

De Country Music Hall of Fame-artiest Garth Brooks verscheen via satelliet vanuit de Grand Ole Opry in Nashville om Ashley McBryde te vragen of ze lid wilde worden van Opry. Hij huilde bijna voordat hij de vraag naar buiten bracht, en toen hij dat eenmaal deed, liet ze de tranen stromen.

"Er zijn Grammy's en er is lid zijn van de Grand Ole Opry - de twee grootste dingen die je als entertainer ooit kunnen overkomen", zegt ze. "Ik heb altijd gezegd dat ik het zal verdienen. Dit is een behoorlijk surrealistisch moment."

Door McBryde te vragen lid te worden, legde Brooks ook het belang uit van de Opry-familie door deze te vergelijken met andere onderscheidingen die een artiest zou kunnen ontvangen. Het is veel persoonlijker.

"Probeer te onthouden dat het de langstlevende familie in de muziekgeschiedenis is", zegt hij. "Dus Grammy's, CMA's, ze zullen allemaal vervagen. Dit niet. Dit zal - tot de dag dat ze je in de grond stoppen - je deel uitmaken van de coolste show ter wereld."

"Er zijn Grammy's en lid zijn van de Grand Ole Opry zijn de twee grootste dingen die je als entertainer ooit kunnen overkomen. Ik heb altijd gezegd dat ik het zal verdienen."

 

Ashley McBryde praat over nieuwe muziek en uitnodiging Grand Ole Opry

 

Ashley McBryde's verschijning op CBS Mornings was om haar nieuwe Lindeville-album te promoten *Lees de recensie. Haar volledige team en nog enkele waren aanwezig om getuige te zijn van dit moment, dat ze voor haar geheim moesten houden. Op een gegeven moment vroeg gastheer Gayle King wie de vrouw in het blauw was, en een geschokte McBryde gaf toe dat het haar moeder was die vanuit Arkansas was aangevlogen.

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­