vrijdag, 25 augustus 2023 10:53

Allerlaatste editie van het Tuckerville festival Enschede op zaterdag 9 september 2023!

Vorige week maakte de organisatie van het Tuckerville festival in Enschede bekend dat de aankomende editie op zaterdag 9 september 2023 de allerlaatste editie van dit festival zal zijn! Erg jammer nieuws, want Tuckerville is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de gezelligste familiefestivals van Nederland. Niet alleen is er op de verschillende podia ruimte voor popmuziek, maar ook voor meer alternatieve genres, kindertheater en zelfs voor americana en (new) countrymuziek. In de afgelopen jaren passeerden o.a. Whitney Rose, Danny Vera, Asleep At The Wheel, Sam Outlaw, Tim Knol, Douwe Bob en Joe Buck de revue. Tevens is er elk jaar een optreden van Ilse DeLange, die de drijvende kracht is achter het festival. En de absolute new country klapper op dit festival was het optreden van Carrie Underwood in 2018!

Hierbij de statement van de organisatie:

‘De afgelopen vijf edities hebben wij Tuckerville vol trots uitgebouwd tot een super sfeervol, intiem en hoogwaardig festival. De prijsstijgingen in de festivalbranche, de algemene inflatie én onze wens om toegankelijk te blijven voor een groot publiek, zorgen ervoor dat de kwaliteit waar wij als organisatie voor staan, helaas niet langer haalbaar is zonder in te leveren op de beleving voor onze bezoekers. De komende editie van Tuckerville zal daarom de laatste zijn.

Op zaterdag 9 september gaan we nog één keer knallen met optredens van o.a. BLØF, Chef'Special en Young Gun Silver Fox. Als afsluiting van deze bijzondere dag speelt Ilse DeLange een extra lange headliner-set ter ere van haar 25-jarig jubileum en om alle Tuckerville bezoekers te bedanken voor 6 prachtige edities.’

Voor de liefhebbers van (new) countrymuziek zijn er de optredens van Joshua Ray Walker, Tim Knol & The Wandering Hearts, Morgan Wade en, zoals ook hierboven beschreven, een extra lange headliner set van Ilse DeLange ter ere van haar 25-jarig jubileum!

Wil je de volledige line-up bekijken en/of bij deze laatste editie van Tuckerville zijn? Kijk dan voor kaarten op de website www.tuckerville.nl.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­