dinsdag, 22 maart 2022 09:56

Alan Jackson kondigt 'Last Call: One More For The Road Tour' aan

Alan Jackson heeft zijn plannen onthuld voor een tour in 2022, zijn eerste tour sinds hij afgelopen herfst zijn ernstige medische diagnose onthulde.

De Last Call: One More for the Road Tour, wordt gelanceerd op 24 juni en loopt tot en met 8 oktober, zal 30 steden in de VS bezoeken en meer dan 30 jaar aan Jackson's hits naar fans in het hele land brengen.

"Ik heb altijd mijn helden bewonderd, zoals George Jones, Merle Haggard, Loretta Lynn en Charley Pride, die zoveel speelden als ze wilden, zo lang als ze konden", zegt Jackson. "Ik heb altijd gedacht dat ik dat graag zou willen doen, en ik zou het graag willen zolang mijn gezondheid het toelaat," merkt hij op en voegt er met een glimlach aan toe: "Ik zal proberen zoveel mogelijk te doen, maar als ik jouw kant op kom, kom dan naar me toe...'

De tour omvat stops in sommige steden die de drievoudige CMA-entertainer van het jaar in jaren niet heeft bezocht.

Jackson doneert $1 voor elk verkocht ticket aan de CMT Research Foundation. Het nieuws komt nadat het country-muziekicoon onthulde dat hij al jaren leeft met CMT (Charcot-Marie-Tooth), een chronische erfelijke neuropathie die resulteert in zenuwbeschadiging die de spierfunctie, beweging en balans belemmert. Bovendien zal $ 1 worden geëvenaard door een genereuze groep CMTRF-donoren en bestuursleden.

Er zijn verder helaas geen Europese data bekend gemaakt.

 

Alan Jackson 'Last Call: One More For The Road Tour'

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­