zondag, 04 april 2021 21:19

Alan Jackson komt in mei met een nieuw album!

Alan Jackson komt met een nieuw album! New Country superster Alan Jackson zal dit voorjaar zijn eerste album in zes jaar uitbrengen met geheel nieuwe muziek.

Het album Where Have You Gone arriveert op 14 mei. Op het album Where Have You Gone staan 21 tracks en is het 16e studioalbum van Alan Jackson, zijn 25e in een legendarische carrière met twee kerstalbums, twee gospelalbums, drie Greatest Hits-collecties, een bluegrass-album en een boxset.

Alan Jackson (een lid van de Songwriters Hall of Fame) schreef 15 nummers van het album, inclusief het titelnummer. Keith Stegall, zijn oude producer, speelt die rol opnieuw op Where Have You Gone.

"Het is een beetje moeilijker country dan ik in het verleden heb gedaan", geeft Jackson toe. "En het is grappig, ik reed terwijl ik luisterde naar de laatste mixen die Keith me stuurde, en ik begon te huilen. Ik was verrast om zo overdreven emotioneel te worden, maar ik hou gewoon van dit soort muziek. "

"Dit soort muziek" op Where Have You Gone beslaat het spectrum van wat echte countrymuziek belichaamt. "Als ik schrijf, visualiseer ik thuis en opgroeien", zegt het lid van de Country Music Hall of Fame. "Echte countryliedjes zijn leven en liefde en hartzeer, drinken en mama en plezier maken ... maar het zijn ook de klanken van de instrumenten. De stalen en akoestische gitaar, de viool - die dingen hebben een geluid en een toon ... en om dat goed te doen, zoals die dingen je laten voelen, dat is ook Country. "

"Alan heeft zijn ervaringen van de afgelopen zes jaar overgenomen en het perspectief van dichter zijn geïmplementeerd om een ​​meesterlijke liefdesbrief aan countrymuziek samen te weven", zegt UMG Nashville-president Cindy Mabe. "Dit is het verhaal van Alan, maar het is ook het verhaal van countrymuziek. Deze liefdesbrief voor muziek is geschreven over de meest universele ervaringen in het leven, bijna uitsluitend met de eigen pen van Alan, en het is opnieuw een herinnering aan wat een unieke maker hij werkelijk is. "

Geleid door het zelfgeschreven titelnummer, wordt Where Have You Gone benadrukt door nummers als het aangrijpende en doordachte 'Things That Matter' en het met hartzeer gevulde 'Way Down in My Whiskey'. Hij is nooit bang om het echte leven in zijn muziek te weerspiegelen, 'You Always Be My Baby' en 'I Do' werden geschreven voor de bruiloften van zijn dochters ... terwijl 'Where Her Heart Has Always Been' werd geschreven voor de begrafenis van zijn moeder en bevat een opname van haar lezing uit de Bijbel. Er is ook veel plezier te beleven aan songs zoals 'Livin ’On Empty', 'Back' en 'Beer: 10'. En, in de geest van het algehele geluid van het album, is "That is the Way Loves Goes (A Tribute to Merle Haggard)" een bonustrack. Bekijk de tekstvideo voor "Where Have You Gone" hieronder.

Pre-orders voor Where Have You Gone zijn HIER beschikbaar.

 

Alan Jackson - Where Have You Gone

 

ALAN JACKSON’S WHERE HAVE YOU GONE Track List:

 1. “Where Have You Gone” (Alan Jackson)
 2. “Wishful Drinkin’” (Alan Jackson)
 3. “I Can Be That Something” (Alan Jackson)
 4. “Where the Cottonwood Grows” (Alan Jackson)
 5. “Way Down In My Whiskey” (Alan Jackson)
 6. “Things That Matter” (Robert Keith Stegall, Michael White)
 7. “Livin’ On Empty” (Alan Jackson)
 8. “You’ll Always Be My Baby (Written for Daughters’ Weddings)” (Alan Jackson)
 9. “Where Her Heart Has Always Been (Written for Mama’s funeral with an old recording of her reading from The Bible)” (Alan Jackson)
 10. “The Boot” (Adam Wright)
 11. “Back” (Alan Jackson)
 12. “Write It In Red” (Alan Jackson)
 13. “So Late So Soon” (Scotty Emerick, Daniel Tashian, Sarah Buxton)
 14. “This Heart Of Mine” (Adam Wright)
 15. “A Man Who Never Cries” (Alan Jackson)
 16. “Chain” (Alan Jackson)
 17. “I Was Tequila” (Alan Jackson)
 18. “I Do (Written for Daughters’ Weddings)” (Alan Jackson)
 19. “Beer:10” (Alan Jackson)
 20. “The Older I Get”* (Hailey Whitters, Adam Wright, Sarah Turner)
  Extra Track: “That’s The Way Love Goes” (A Tribute to Merle Haggard) (Lefty Frizzell, Whitey Shafer)
  Produced by Robert Keith Stegall
  *Produced by Keith Stegall

 

Alan Jackson - Where Have You Gone

 

­