vrijdag, 22 oktober 2021 15:46

Abby Anderson dropt nieuwe song 'Bad Posture'

Met de release van haar debuut-EP I'M GOOD in 2018 had Abby Anderson gelukkiger dan ooit moeten zijn, ze werd uitgeroepen tot Pandora Country Artist to Watch en erkend als lid van CMT's 2018 Next Women of Country, The Bobby Bones Show's Class van 2019, MusicRow Magazine's 2019 Next Big Things and Sounds Like Nashville's lijst van Country Artists to Watch in 2019, evenals haar nationale televisiedebuut op NBC's "TODAY Show".

Maar de singer-songwriter voelde dat er nog steeds iets mis was: "Ik vond deze foto van mij, en begrijp me niet verkeerd, ik lachte en had het juiste gewicht voor mijn frame, gekleed zoals mensen dachten dat een meisje zoals ik zich zou moeten kleden ”, deelt Anderson mee. “Maar ik was het niet. Ik had het gevoel dat ik naar iemand anders keek. Ik vroeg: 'waarom herken ik deze persoon niet?'

"Dus ik heb wat veranderingen aangebracht", legt ze uit. “Ik gaf mezelf toestemming om gelukkig te zijn, te eten wat ik wilde en de muziek te maken die ik wilde zonder te proberen te passen in een vooropgezet idee van wat een vrouw zou moeten zijn. Ergens onderweg begon ik langer op te staan ​​en echt te glimlachen, niet alleen de gecontroleerde grijns die een gelukkige versie van mijn beste op foto's uitbeeldde. En toen de buitenkant begon te weerspiegelen wat ik van binnen voelde, kwam dat ook naar buiten door de muziek die ik aan het schrijven was.”

 

'Bad Posture'

Nu die veranderingen plaats maken voor de authentieke singer-songwriter, brengt Anderson vandaag 'Bad Posture' uit, de eerste single van haar nieuwe album dat begin 2022 uitkomt, via Stem.

"Bad Posture", geschreven naast Anna Vaus en geproduceerd door Marshall Altman, toont Anderson's waardering voor de ervaringen en vroege levenslessen die haar hebben geholpen geluk te herkennen en te accepteren, en haar verleden en heden te omarmen met een geluid dat volledig weergeeft wie ze is als een artiest, een songwriter en als een vrouw die niet bang is om op te staan ​​en te zeggen waar ze voor staat.

People keep telling me I look different
Most days I feel like I grew a few inches
I catch myself questioning me
There’s still parts of you that I still try to please
Phantom pains of your opinion
 
Burden on my shoulders
All of your words that you put on me like a weight
Yeah I used to have bad posture
But since you’ve been gone
I stand up straight

Eerder deze maand trouwde Anderson met haar verloofde Tyler Graham op Saddle Woods Farm in Murfreesboro, Tennessee, in een ceremonie omringd door familie, exclusief vastgelegd door People Magazine.

 

 

Lees het exclusieve interview met Abby Anderson

 

­