donderdag, 12 november 2015 09:14

Sam Hunt komt naar Nederland!!!

Sam hunt komt naar Amsterdam!

Op 15 Maart staat de Take Your Time zanger in de Melkweg te Amsterdam. 

 De Amerikaanse singer-songwriter, die bekend is in Nederland door de hit Take Your Time, komt voor het eerst naar Nederland.

 De zanger zal op 15 maart 2016 in de Melkweg in Amsterdam een concert geven. Kaarten kosten 20 euro en de kaartverkoop start op 13 november.

Let op: vanwege de grote belangstelling, en om doorverkoop tegen woekerprijzen tegen te gaan kan je maximaal 2 kaarten per transactie voor Sam Hunt kopen. Koop je kaarten via de site van de Melkweg: http://www.melkweg.nl/nl/agenda/sam-hunt-15-03-2016

 UPDATE: Sam Hunt concert uitverkocht.

Vanmorgen ging het concert van Sam Hunt in de voorverkoop. De online kaartverkoop begon om 10:00 uur via de website van Ticketmaster. De belangstelling naar kaarten was enorm! Binnen tweeënhalf uur waren alle concertkaarten volledig uitverkocht.

...

We hopen dat het gelukt is om een kaartje te bemachtigen!! Zo ja, dan wensen we je alvast veel plezier tijdens het concert!

 Sam Hunt was eerst een American footballspeler. Daarna begon hij aan een muziekcarrière als songwriter en is nu een singer-songwriter. Zijn nummer Take Your Time staat inmiddels 9 weken in de lijst van de top 40 en verliet afgelopen week de top 10 van de nederlandse Top 40.

Meer Sam Hunt

 

BREAKING NEWS!! Sam Hunt naar Amsterdam!!

Posted by NewCountry.nl on Thursday, November 12, 2015

 

{media id=3000,layout=blog}

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­