vrijdag, 03 juni 2016 08:35

Nederlandse New Country zangeres: Jamie Patiwael

Jamie Patiwael


Jamie Patiwael is een Goudse New Country singer-songwriter met zoals eigen zeggen een missie: countrymuziek weer op de kaart zetten in Nederland.

 

Als vierjarige droomde Jamie al over het optreden op grote podia voor vele mensen. Muziek is erg belangrijk voor Jamie om haar gevoelens beter te kunnen begrijpen. Ondanks dat de nummers die Jamie schrijft persoonlijk zijn, zijn de gebeurtenissen waarover ze zingt erg herkenbaar voor het publiek.

 

Een hoop mensen hebben een verkeerd beeld (gekregen) van countrymuziek en de meeste tieners van nu vinden het nog helemaal niet interessant. Als jonge, frisse muzikant wil ik daar verandering in brengen, Aldus Jamie.
Muziek is voor mij een middel om mijn gevoelens op een rijtje te kunnen zetten. Mijn teksten zijn zeer persoonlijk, maar tegelijkertijd zijn de gebeurtenissen waarover ik zing erg herkenbaar voor het publiek.

 

Ik heb alle nummers zelf geschreven en gecomponeerd, maar ik kan het album niet in mijn eentje maken. Er zijn muzikanten, producers en vormgevers nodig om dit album te kunnen realiseren en die hardwerkende mensen moeten natuurlijk betaald worden.

 

Jamie Patiwael

 

Op 5 juni 2014 bracht Jamie haar aller eerste single uit, genaamd ”Move On”.
Momenteel werkt Jamie aan een nieuw project, een album welke vol gaat staan met pure, authentieke country nummers die ze zelf heeft geschreven en gecomponeerd.
Jamie wil zich inzetten om de countrymuziek nóg populairder te maken in Nederland.

 

Aan een album zitten de nodige kosten verbonden. Vandaar dat Jamie het geld voor het album via crowdfunding wil binnenhalen. Deze is (30-05-2016) van start gegaan.
Meer te weten komen, check de volgende Link: http://bit.ly/1r4Xs4S

 

Lees ook...

­