dinsdag, 24 maart 2020 19:48

Midland uiteindelijk op oorspronkelijke datum naar Nederland

Midland 10 december naar Nederland

Midland komt op 10 december dan toch naar de Melkweg Amsterdam. Een jaar geleden moest Midland hun tournee uitstellen vanwege een medisch noodgeval na de geboorte van het kind van zanger Mark Wystrach en zijn vrouw Ty. 

De show was verplaatst naar 16 maart maar in verband met het corana virus is de datum nu naar de oorspronkelijke datum verplaatst.

 

 

Het uit Dripping Springs, Texas afkomstige Midland bestaat uit de stijlvolle cowboys Mark Wystrach (vocals, gitaar), Jess Carson (gitaar) en Cameron Duddy (bas). Geen drums dus, maar wel een bak vol ijzersterke klassieke countryliedjes die gezamenlijk geschreven zijn. Midland opende al eens voor hun idolen Dwight Yoakam en Willy Nelson.

Midland maakt een opzettelijke knik naar oldschool country uit de jaren '70 en '80 en met succes! De nummer 1 single 'Drinkin' Problem' leverde de heren twee Grammy nominaties op waaronder Best Country Song. Ze werden in 2018 door ACM Awards uitgeroepen tot New Vocal Group of the Year en de nieuwste single 'Burn Out' belandde in de top 15 van de Amerikaanse Country Radio. Niet slecht voor een band die nog nauwelijks op stoom is gekomen! Dit najaar komen ze in volle vaart naar de OZ! 

Na een EP is nu het debuutalbum On The Rocks uit, waarvan het nummer “Drinkin’ Problem” al meer dan 30 miljoen rondjes gedraaid heeft op Spotify.

Afgelopen keer waren de heren in Nederland en hadden wij exclusief interview met Midland

 

Check het interview

D23c6c4ffcb8aba8c60fb49fbdd9a263 XL

 

Dinsdag 10 December staan ze in de Melkweg te Amsterdam, Check de agenda voor de details.

 

­